Alle Overig

3x Netflix kerstfilms

25/12/2020

Altijd ben ik al een fan geweest van kerstfilms, het liefst begin ik al in november met het kijken hiervan. Ook dit jaar heb ik al verschillende kerstfilms gekeken, sommige beter dan andere. Maar vaak zijn deze films wel de films die vooral om romantiek rondom de kerstdagen draaien. Heerlijk! Zo deel ik vandaag ook drie films die hier volledig om draaien, allemaal te bekijken op Netflix.

Christmas Made Order (2018) ★★★★☆
Het is bijna Kerstmis en een architect vraagt (onder druk) zijn familie om met de kerstdagen bij hem te komen. Hij heeft alleen een somber en kerstloos huis en daar wil hij verandering in brengen. Hij huurt kersdecorateur Gretchen uit om zijn huis in kerstsfeer te maken. Zij is expert op dit gebied. Zal Gretchens werk, Steven en zijn familie dichter bij elkaar brengen?

My Christmas Inn (2018) ★★★★☆
Jen Taylor werkt in San Francisco voor een reclamebedrijf en staat op het punt om promotie te maken. Haar leven krijgt alleen een onverwachtse wending wanneer haar tante sterft, en Jen een herberg in Alaska erft. Ze reist vlak voor de kerstdagen af naar Alaska om haar herberg te bekijken en ontmoet daar de advocaat Steve Anderson. Jen vraagt zich af of ze er goed aan doet de herberg te verkopen en haar nieuwe leven in Alaska achter zich te laten.

Christmas Wonderland (2018) ★★★★★
Heidi verliet het kleine dorpje Pleasant Valley met de droom ooit een beroemde schilderes te worden. Ze nam alleen een baan aan in een galerij en zette daarom haar eigen droom tijdelijk stop. Heidi keert terug naar Pleasant Valley, omdat ze op haar neefje en nichtje moet passen. Over een week zal er op de galerij een groot kerstfeest plaatsvinden maar al vlug loopt Heidi een oude vlam tegen het lijf. Zal zij het kerstfeest van de galerij halen of juist missen, door onvoorziene omstandigheden?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.