Alle Persoonlijk

Acht feiten over mij

25/11/2020

Als je mij al langer kent weet je bepaalde dingen wel over mij, maar ken je mij nog niet, of niet zo lang. Weet je een heleboel dingen nog niet van mij. Omdat ik graag wil dat mijn lezers mij ook steeds beter kennen heb ik een artikel geschreven met acht feiten over mij. Zo heb ik bijvoorbeeld diverse studies gevolgd en kan ik heel goed alleen zijn.

1. Ik heb diverse studies gevolgd (ook niet afgemaakte)
Zo ben ik na mijn middelbare school begonnen met de studie ‘grafisch vormgever‘, deze heb ik in 2018 afgerond. Hierna heb ik de studie ‘luchtvaartdienstverlener‘ gevolgd, maar hier ben ik na twee maanden mee gestopt. Toen ben ik overgestapt naar de studie ‘manager ondernemer horeca‘, hier ben ik na het eerste leerjaar mee gestopt. Daarna heb ik nog een cursus ‘interieurstylist’ gevolgd, deze heb ik begin 2020 afgerond en op het moment dat ik dit schrijf ben ik bezig met de (thuis)studie ‘criminologie‘.

2. Ik ben een echt kattenmens
Vanaf kleins af aan ben ik al opgegroeid met een kat, vandaar dat ik mezelf een écht kattenmens kan noemen. Mijn moeder heeft nu nog twee katten die ik altijd even wil knuffelen en aaien zodra ik bij mijn moeder ben. Ook heb ik, samen met mijn vriend, twee kittens in ons huis rond rennen.

3. Ik kan heel goed alleen zijn
Ik ben enigst kind en heb ik daardoor geleerd om heel goed alleen te zijn. Ik was namelijk vaak aangewezen op mezelf, op vakantie had ik geen broer of zus om dingen mee te ondernemen. Nee, ik deed dit toch vaak alleen. Ook thuis zat ik liever in mijn eigen slaapkamer dan dat ik iets ging ondernemen met vriendinnen. Ook vind ik het tot de dag van vandaag nog steeds heerlijk om een avondje alleen te zijn.

4. Ik heb weinig vriendinnen
Mijn vriend heeft een heel sociaal leven, dat kan ik niet persé zeggen. Ik heb namelijk maar één vriendin die ik de laatste tijd ook niet zo vaak zie. Dit omdat we beide druk zijn met werken en we niet bepaald in de buurt van elkaar wonen. Ik woon in Apeldoorn en zij woont in Duiven, dat is geen enorme reistijd maar toch ga je minder snel bij elkaar op bezoek.

5. Ik heb drie relaties gehad
Inclusief mijn huidige relatie staat mijn teller op drie. Mijn allereerste relatie kreeg ik namelijk toen ik zeventien jaar oud was. Hier heb ik ruim een half jaar een relatie mee gehad, maar toen liep het stuk. Hierna kreeg ik mijn tweede relatie toen ik twintig jaar oud was, hier heb ik bijna twee jaar een relatie mee gehad voordat het stuk liep. En mijn derde relatie is mijn huidige relatie.

6. Mijn relaties ken ik via Tinder
Om nog even door te gaan op punt vijf, ik ken inderdaad al mijn relaties via Tinder. Mijn eerste vriend leerde ik kennen toen ik op de middelbare school zat en Tinder was toen helemaal ‘hot en happening’. Mijn tweede vriend leerde ik kennen toen ik met een vriendin erachter kwam dat je in groepen kon swipen. Via die match leerde ik mijn tweede vriend kennen. En mijn huidige vriend leerde ik kennen toen ik verveeld op de bank zat te swipen zonder doel.

7. Mijn website bestaat al sinds 2014
Vanaf kleins af aan hebben mijn ouders de domeinnaam waar ik nu op schrijf al gereserveerd. Met het idee ‘mocht je er ooit iets mee gaan doen, heb je alvast een domeinnaam’. Nu kwam dit super goed uit toen ik wilde gaan bloggen, eerst onder een andere naam om te kijken of ik het wel écht leuk vond om te doen. Daarna ben ik overgestapt op mijn eigen website met mijn eigen domeinnaam.

8. Ik draag lenzen
Vanaf een jaar of 17 heb ik al een bril in mijn bezit, deze droeg ik alleen als ik veel achter de computer of laptop zat omdat ik anders vrij snel last had van hoofdpijn. Op een gegeven moment was ik deze bril wel zat en vond ik het tijd voor lenzen. Vooral omdat dat veel meer “vrijheid” geeft dan een bril. Ik heb geen enorm benoembare sterkte, namelijk aan mijn linkeroog heb -1.00 en bij mijn rechteroog een sterkte van -0.50 en een cilinder van -0.75. Wel merk ik dat mijn ogen elk jaar een klein beetje achteruit gaan, maar dat hoor ik helaas veel meer van mensen die een bril/lenzen dragen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.