Alle Interieur

De kamer van onze mini

16/09/2022

Op het moment ben ik alweer ruim 34 weken zwanger van onze mini en de slaapkamer is nu zo goed als klaar. Vooral ik vond het heel belangrijk om de kinderkamer zo snel mogelijk af te hebben zodat we onze handen de rest van de zwangerschap ons hier niet meer druk over hoefde te maken. Natuurlijk willen we nog een paar kleine dingen doen en hebben we nog niet alles in huis, maar de kamer is wel voor 98% af.

Als je de kamer binnen loopt hebben we aan de rechterzijde de commode staan, hier komt binnenkort nog een artikel over aan wat ik hier allemaal in bewaar. Op de commode heb ik ervoor gekozen het zo rustig en simpel mogelijk te houden door een mandje met verzorgingsproducten en een potje met speenkoorden, potje met spenen, box met billendoekjes en een aankleedkussen op te hebben liggen. Naast de commode staat de luieremmer waaronder ik een opbergbox heb geplaatst voor extra hoogte. Boven de commode heb ik twee plankjes van de Action opgehangen met diverse decoratie en een hangplantje die ik aan het plafond heb bevestigd. Aan de muur naast de commode heb ik een spiegel hangen en daaronder een rekje waaraan ik een aantal kledingstukken in grotere maten heb gehangen. Onder dat rekje en naast het ledikantje heb ik een wasmand staan.

Commode Ikea | Luieremmer We-Too | Kleed Action | Spiegel Gekregen | Rekje H&M HOME

Het ledikantje heb ik voor nu simpel aangekleed met een babynestje en twee knuffeltjes die op de foto niet te zien zijn. Natuurlijk laten we dit niet liggen als onze mini eenmaal is geboren en hierin gaat slapen. Maar voor de eerste maanden hebben wij een co-sleeper gekocht voor op onze slaapkamer. Zo kunnen we ons kindje in de gaten houden ‘s nachts en zijn we dicht bij hem in de buurt. Naast het ledikantje heb ik een kast staan die we nog in huis hadden en wat ik wel mooi vond passen in deze kamer. In de kast heb ik diverse decoratie staan, waaronder een plantje, sneakertjes, een knuffeltje die door de tante van mijn vriend is gemaakt en twee manden waarin ik speelgoed en knuffeltjes heb gestopt. In het doosje onder de sneakertjes hebben wij al onze echo’s bewaard zodat deze een mooi plekje hebben en mooi blijven.

Ledikantje Ikea | Kast Ikea | Babynestje Tweedehands | Manden HEMA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.