Alle Overig

Wat er op mijn verlanglijstje voor kerst staat

09/12/2020

Dit jaar vier ik kerst heel anders dan vorige jaren. Normaal gesproken breng ik namelijk twee van de drie kerstdagen werkend door, maar dit jaar heb ik een baan waarbij ik alleen overdag op kerstavond hoef te werken. Daardoor kan ik een jaar alle drie de kerstdagen vieren, maar helaas heeft corona roet in dit plan gegooid.

Want kerst doorbrengen met mijn familie zit er helaas dit jaar niet in. Door alle maatregelingen is het niet mogelijk om bij mijn familie kerst te kunnen vieren. Gelukkig vier ik kerstavond en eerste kerstdag wel met mijn schoonfamilie. En daar hoort natuurlijk wel een verlanglijstje bij, want wat moet je iemand nou geven voor deze feestdag?

» ‘The Party Edition’ van Rens Kroes
Rens Kroes bracht op veler verzoek van haar fans, met “feest’ als thema, The Party Edition uit. Ze laat je in deze prachtige uitgave zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man.

Te koop bij Bol.com voor €20,99
» ‘I Love Happy Cats’ van Anneleen Bru
Anneleen helpt al ruim tien jaar mensen het gedrag van hun kat te veranderen. Ze ontdekte welke wetenschappelijke en praktische informatie baasjes missen om hun kat volledig te begrijpen. I Love Happy Cats staat vol tips en tricks om je geliefde huisdier gelukkig(er) te maken.

Te koop bij Bol.com voor €20,00
» NAU Wijnrek van CASA
Een wijnrek met een hoogte van 35,5 cm, een breedte van 28,5 cm en een diameter van 16 cm. Het wijnrek is gemaakt van zwart metaal.

Te koop bij CASA voor €14,95
» Vanilla Pumpkin Body Butter & Shower Gel van The Body Shop
Geniet van de zoete, warme geur van geroosterde pompoenpitten met vleugjes hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Beide producten bevatten vanille-extract uit Madagaskar en met de hand bereide Community Fair Trade-sheaboter, Community Fair Trade-babassu-olie en Community Fair Trade-sesamolie. Beide producten zijn limited edition.

Body Butter te koop bij The Body Shop voor €16,00 (200 ml)
Shower Gel te koop bij The Body Shop voor €7,00 (250 ml)
» Ovenschaal van HEMA
Deze ovenschaal heeft twee stevige handvatten en hiermee maak je de lekkerste gerechten in de oven, zoals lasagne, quiche, vlees-, groente- of vegetarische schotels. De schaal is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor iedere schaal er anders uitziet.

Te koop bij HEMA voor €14,00 (25x36x7)
» Onderzetter van HEMA
Een onderzetter met een diameter van 20 cm. De onderzetter is gemaakt van zwart metaal.

Te koop bij HEMA voor €3,75 per stuk

» Foto’s van Freepik.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.