Alle Fotografie

Onze katten op Instagram

02/12/2020

Instagram is dé plek om je gemaakte foto’s te delen, of je hier nou je eigen foto’s deelt, die van je interieur of van je huisdier. Het kan allemaal op Instagram. Er bestaan honderden, misschien wel duizenden Instagram accounts van huisdieren, waaronder ook onze katten een eigen profiel hebben. Deze ben ik namelijk op 10 november 2020 gestart.

De voornaamste reden dat ik dit account ben begonnen, is om de foto’s die anders zonder specifiek doel op mijn mobiel staan, te gebruiken. Ook kan ik op deze manier snel en gemakkelijk kijken hoe onze katten zijn gegroeid en veranderd. Dat lijkt mij onwijs leuk om te zien en dat deel ik graag met de rest van de wereld.

Malibu is een vrouwelijke Brits Korthaar, geboren op 22 april 2020. Zij komt oorspronkelijk uit Polen, maar is naar Nederland verhuisd toen zij ongeveer drie maanden oud was. Baco is een mannelijke Brits Korthaar, geboren op 27 september 2020. Hij is geboren en opgegroeid in Nederland.

Onze twee kittens, Malibu en Baco, zijn te volgen op Instagram onder de naam malibuenbaco. Het account is volledig Engels beheerd, om zo een grotere doelgroep aan te kunnen spreken. Om de twee á drie dagen wordt hier een nieuwe foto geplaatst van zowel Malibu als Baco. Aanstaande vrijdag, 4 december, mogen mijn vriend en ik Baco ophalen, dan zullen er ook meer foto’s van hem volgen.

» Template van Freepik.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.