Alle Interieur

Toevoeging in ons interieur

23/12/2020

Sinds kort hebben wij een nieuwe toevoeging in ons interieur, geen groot meubel of nog een huisdier. Nee, dit keer hebben wij een nieuwe toevoeging aan de muur hangen, namelijk een textielposter met een opdruk van onze twee katten. Een product die, sinds wij hem binnen hebben gekregen, hangt te stralen in onze woonkamer.

» Over Drukwerknodig
Drukwerknodig is een reclamebureau met een eigen drukkerij in Groningen. Al meer dan 25 jaar verzorgt Drukwerknodig de reclame en drukwerk van zowel winkelketens als particulieren binnen Nederland. Ze bieden allerlei verschillende soorten producten aan om deze te bedrukken, denk hierbij aan boeken, fotoproducten, producten voor in de horeca, om te gebruiken voor een presentatie, promotiemateriaal, om outdoor te gebruiken, maar ook producten in je eigen huisstijl. Voor ieder wat wils, of je nu producten laat drukken in grote aantallen, of bijvoorbeeld maar één boek/fotoproduct nodig hebt.

» Textielposter
Van de fotoproducten trok één product meteen mijn aandacht, namelijk de textielposter. Bij deze poster laat je je eigen foto op een hoogwaardig linnen doek van 100% katoen drukken, die tevens duurzaam en waterbestendig is. Deze poster bestellen kan op vier diverse formaten, namelijk 500×500, A2, A3 en A4 formaat. Natuurlijk biedt Drukwerknodig ook een foto op o.a. canvas, hout, plexiglas en zelfs op een tegeltje aan.

Om de poster niet weg te laten vallen op onze, bijna drie meter, hoge muren koos ik voor de textielposter op A2 formaat. Tevens kwam het perfect uit om deze poster te mogen bestellen, omdat mijn vriend en ik nog een aantal kale muren in ons appartement hebben. Voor de foto die op de textielposter kwam, koos ik een foto van onze twee katten. Helaas zijn onze twee katten nog niet de beste vrienden, dus over een betere foto beschikte ik op dat moment niet. Gelukkig is de foto, ondanks dat deze met mijn iPhone XR gemaakt is, vrij scherp op de poster gedrukt. Mocht je over een professionele camera beschikken, krijg je een nóg mooier resultaat.

» Andere producten
Naast een textielposter is het aanbod van Drukwerknodig nog veel groter, denk bij fotoproducten bijvoorbeeld aan een foto in lijst, foto op hout, kalenders en zelfs een foto op een tegeltje. Ook heeft Drukwerknodig diverse producten voor in de horeca, of je nu net een restaurant hebt opgestart, of ondernemer bent van een goed lopend hotel. Denk bij horeca producten bijvoorbeeld aan het bedrukken van je menukaart, onderzetters of een passend flessenetiket. Natuurlijk mogen huisstijl en outdoor producten ook niet ontbreken, denk bij outdoor producten bijvoorbeeld aan een gevel- of raambord.

Naast bovenstaande producten heeft Drukwerknodig ook producten om te gebruiken bij je presentatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een baliebordje, roll-up banners en een green screen. Als promotiemateriaal kun je hier producten bedrukken zoals, cadeaubonnen, flyers, inpakpapier en posters. Als laatste speelt Drukwerknodig ook goed in op de huidige situatie, namelijk COVID-19. Zo kun je bij Drukwerknodig terecht voor het bedrukken van mondkapjes, corona posters en raamstickers maar ook een plexiglas spatscherm. Alles om jezelf, anderen en eventueel je bedrijf te beschermen.

Dit artikel bevat een gekregen product van Drukwerknodig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.