Alle Overig

Twee artikelen in januari | Bucketlist

05/01/2021

Op mijn ‘bucketlist’ die ik nog net voor het nieuwe jaar deelde stonden allerlei diverse doelen. Waaronder ook het plaatsen van twee artikelen in januari, de maand waarin we nu zitten. In deze maand deel ik diverse soorten artikelen, artikelen die ik al een tijdje op de plank had liggen. Maar ook artikelen met inhoud die pas die tijd is gebeurd. Het verschijnen van deze artikelen zal op de dinsdag en donderdag om 10.00 plaatsvinden.

December was voor mij een rare maand, de maand waarin ik ineens ‘verplicht vakantie’ moest nemen op mijn werk, ik daardoor ineens geen inkomen meer had en de maand waarin Nederland in lock-down ging. Vanwege het feit dat ik ineens een soort vakantie had in december en ik een hoop voldoening uit het schrijven van artikelen haalde, kwamen bij mij de schrijfkriebels omhoog. Vandaar dat ik al snel voor mezelf een keuze had gemaakt om het schrijven van artikelen in de maand januari op de schroeven. Want hoe kan ik mijn vrije tijd beter besteden, dan het te besteden aan mijn website.

De soorten artikelen die online zullen komen zullen heel divers zijn, ik heb al een aantal artikelen in het vooruitzicht. Namelijk het plaatsen van een fotoshoot met onze kitten Baco, dit nadat ik afgelopen jaar al een fotoshoot artikel had geplaatst met onze andere kitten Malibu. Ook deel ik een nieuwe aankoop die ik in het afgelopen jaar deed en deel ik foto’s uit mijn favoriete spel van het afgelopen jaar. Waarschijnlijk kun je al wel een gok doen welk spel ik hier bedoel, het was namelijk één van de meest verkochte spellen van 2020.

En als laatste hoop ik natuurlijk dat jullie een heerlijke, gezellige en veilige jaarwisseling hebben gehad. En dat 2021 voor iedereen een beter jaar mag worden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.