Alle Persoonlijk

Verzamel wishlist

10/03/2021

Vaak kom ik de mooiste sieraden, kledingstukken of andere producten tegen die ik vaak niet koop. Waarom? Omdat ik het “zonde” vind om zoveel geld uit te geven aan een bepaald sieraad of kledingstuk. Vaak gun ik mezelf geen sieraad van boven de €20 en koop ik goedkopere sieraden in de drogist. Vandaar dat ik heb besloten mijn wishlist te delen op mijn website, zodat als iemand vraagt wat ik voor bijvoorbeeld mijn verjaardag wil hebben, ik kan terugblikken op dit artikel.

^ De sieraden van Custom Paw Jewelry worden met de hand gemaakt, bij bestellen upload je een foto van de neus of poot van je huisdier. Zelf staat de dubbelzijdige ketting op mijn wishlist, omdat je hier aan de voorzijde bijvoorbeeld de pootafdruk van je huisdier kan uploaden en op de achterzijde de volledige naam of voorletter van je huisdier.

^ De posters van Benafique worden handgemaakt na het uploaden van jouw afbeelding. Je betaald per persoon/huisdier en deze prijs kan aardig oplopen, voor vier personen betaal je eigenlijk $119,95 maar nu is deze poster in de aanbieding voor $59,95. Na de bestelling krijg je jouw persoonlijke poster in de mail, waarna je deze zelf kan laten afdrukken of digitaal kan gebruiken.

^ Dé website waar ik momenteel elke keer kijk voor nieuwe kleding is Guts & Gusto. De flared jeans met split aan de zijkanten is op het moment heel erg populair, ook ik wil graag inhaken op deze trend en daarom staat deze op mijn wishlist.

^ Op het moment bescherm ik mijn laptop met een hoes die ik een hele tijd geleden kocht op AliExpress, we weten allemaal dat deze kwaliteit niet geweldig is. Daarom vind ik bovenstaand exemplaar van BURGA perfect om mijn laptop de ultieme bescherming te bieden en deze hoes ziet er nog leuk uit ook.

^ Mijn EarPods bescherm ik op dit moment met een hoes van AliExpress, niet de meest geweldige kwaliteit. Daarom vervang ik deze graag voor een mooi en kwalitatief exemplaar zoals bovenstaande van BURGA. Aan dit exemplaar zit ook een haak waardoor je deze vast kunt maken aan bijvoorbeeld je sleutelbos of tas, zo kun je deze ook niet meer kwijtraken.

^ Op het moment ben ik helemaal verslaafd aan het spelen van Animal Crossing, maar soms zou ik ook wel een iets educatiever spel willen spelen op onze Switch, bijvoorbeeld de Dr. Kawashima’s: Brain Training. Dit spel is o.a. te koop bij Bol.com.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.