Alle Persoonlijk

Wat geef ik uit in één week? Apeldoorn, 23 jaar

28/04/2021

In dit artikel neem ik jullie een keer mee in mijn uitgaven van één week. Want hoeveel geld heb ik eigenlijk uitgegeven van 12 tot 18 april als 23 jarige in Apeldoorn? Disclaimer; ik woon samen met mijn vriend, werk op dit moment maar twee dagen in verband met een zwaar gekneusde voet en moet dus de overige dagen opvullen met het huishouden of andere taken. Op dagen dat ik het huishouden niet doe vind ik het heerlijk om de stad rond te struinen, maar nu is dit natuurlijk heel anders dan voorheen.

Maandag 12 april
Om te beginnen maakte ik €150 over naar de gezamenlijke rekening, die ik samen met mijn vriend heb. Dit zodat wij onze vasten lasten netjes konden betalen. Ook gaf ik €17,82 uit bij het Kruidvat aan medicatie voor mijn zwaar gekneusde voet en €35,84 bij Bol.com aan tape voor mijn voet en tennisballen, dit had mijn fysio mij aangeraden.

Dinsdag 13 april
Op dinsdag gaf ik niets uit.

Woensdag 14 april
Om te beginnen haalde ik een Happy Meal bij McDonalds voor €4,85, ik had namelijk nog niet geluncht en ging hierna naar de beautysalon voor het bijvullen van mijn wimperextensions. Hier betaalde ik €43,00 voor. Op de terugweg naar huis ging het lampje branden van de benzine van mijn auto, ik tikte €59,47 af voor een volle tank. Ook kocht ik nog een verzendlabel bij DHL voor €5,75, aangezien ik een boek via Marktplaats had verkocht. Als laatste haalde ik nog voor €15,44 boodschappen bij de Albert Heijn.

Donderdag 15 april
Op donderdag gaf ik niets uit.

Vrijdag 16 april
Als eerste plaatste ik een bestelling bij de Ikea ter waarde van €274,24, deze konden wij de volgende dag ook al ophalen. Deze spullen van de Ikea had ik voornamelijk gekocht voor een slaapkamer/kantoor make-over, binnenkort een artikel hierover online. Hierna gaf ik €13,86 uit bij Kruidvat, voornamelijk omdat mijn schoonmoeder iets nodig had en natuurlijk kon ik zelf ook niet met lege handen de Kruidvat verlaten. Als laatste haalde ik bij de Albert Heijn nog de missende boodschappen voor €7,46. Hiervoor was ik al bij Dirk geweest voor onze weekboodschappen maar dit betaalde ik van de gezamenlijke rekening en tel ik voor dit artikel niet mee.

Zaterdag 17 & zondag 18 april
Dit gehele weekend gaf ik niets uit.

Als ik alle bovenstaande bedragen bij elkaar optel, kom ik in totaal uit op een bedrag van €627,73.
Natuurlijk is dit bedrag niet elke week zo belachelijk hoog, dit kwam vooral door de bestelling van de Ikea die ik had geplaatst. De wimpers laat ik bijvullen om de drie weken en vaak doe ik zo’n maand met een volle tank. Als ik deze bedragen deel door de duur hoelang ik ermee doe en de Ikea hier buiten laat, kom ik uit op een bedrag van €282,23.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.