Alle Overig

Website make-over | Bucketlist

26/01/2021

Al een langere tijd zat ik er over na te denken om mijn website een make-over te geven. Een ander thema, lichtere foto’s en meer aandacht op mijn artikelen. Voordat mijn bucketlist online is gekomen heb ik al de stap gezet om mijn website aan te passen, ik heb namelijk op vrijdag 18 december 2020 mijn gehele website veranderd. Nu ben ik volledig tevreden met hoe mijn website eruit ziet en vind ik deze ook een stuk ‘volwassener’ ogen dan hiervoor.

Als eerste heb ik een kop toegevoegd aan mijn menu met de naam, content creation. Als je hierop klikt kun je kiezen uit twee pagina’s, waaronder de pagina artikelen. Op deze pagina heb ik de mogelijkheden voor een samenwerking beschreven in de vorm van een artikel. Bij beide mogelijkheden heb ik een stukje tekst geschreven hoe deze samenwerking eruit ziet en geef ik een voorbeeld in de vorm van een bestaand artikel. Aan de rechterzijde van deze pagina heb ik een diverse blokken staan, waaronder één over mijzelf. Ook kun je via deze blokken contact met mij opnemen, zie je vier foto’s van mijn Instagram pagina en kun je de diverse categorieën zien waar ik op mijn website over schrijf.

Onder deze zelfde kop, content creation, kun je naast de pagina artikelen ook naar de pagina over samenwerkingen gaan. Op deze pagina heb ik al mijn samenwerkingen van de afgelopen zes jaar neergezet. Deze samenwerkingen heb ik verdeeld over vier categorieën, denk hierbij aan fashion, interieur, lifestyle en accessoires. Aan de rechterzijde van deze pagina heb ik dezelfde koppen staan als bij de pagina over samenwerkingen.

Naast het schrijven van artikelen op mijn website vond ik het ook belangrijk om mijn portfolio te delen. Mijn portfolio bestaat uit werken die ik heb gemaakt in mijn opleiding tot grafisch vormgever, maar ook in mijn opleiding tot interieurdesign. Naast deze twee opleidingen heb ik ervoor gekozen om ook fotografie aan dit lijstje toe te voegen, hierin deel ik foto’s die ik heb gemaakt van de natuur, steden en dieren. Aan de rechterzijde van deze pagina heb ik dezelfde koppen staan als bij de pagina’s van content creation.

Onderaan mijn nieuwe website heb ik ervoor gekozen om zes foto’s te delen van mijn Instagram pagina. Deze foto’s zijn mijn meest recent geüploade foto’s. In deze balk wil ik niet alleen foto’s van mijzelf delen, maar ook foto’s van de natuur en ander soort foto’s. Zodat deze balk erg divers wordt en waarin niet alleen mijzelf centraal staat, zo wil ik zorgen voor afwisseling op mijn website én op mijn Instagram pagina.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.