Alle Persoonlijk

What’s on my Iphone | 2020

14/10/2020

Sinds Apple de IOS14 heeft uitgebracht ben ik vast niet de enige die al met de standaard widgets heeft gespeeld, om zo een zo mooi mogelijke indeling te maken. Nu ik er laatst achterkwam dat je ook de iconen van de apps kan veranderen heb ik maar liefst twee uur gespendeerd om de lay-out van mijn Iphone te veranderen en de iconen van de apps aan te passen. Vandaag heb ik een klassieke ‘what’s on my Iphone’ geschreven.

De eerste pagina als ik mijn mobiel ontgrendel heb ik heel basic gehouden. En alleen de apps op geplaatst die ik het meest gebruik. Bovenin is een widget te zien waar mijn kalender op staat en ook mijn afspraken van die dag en de volgende dag. Ook heb ik nog een widget geplaatst met een foto van mij en mijn vriend en een widget die de tijd aan geeft. De iconen die ik heb gebruikt, heb ik gevonden via Pinterest.
De tweede pagina heb ik ook erg basic gehouden, omdat ik heel vaak (eigenlijk teveel) tijd spendeer op mijn mobiel als ik vrij ben. Bovenin staat een widget met hoe vol mijn batterij nog is, in het midden een widget met een foto van onze kat en onderin een widget met hoe laat de zon op komt en onder gaat. Verder heb ik bijna alle apps los geplaatst alleen op de onderste rij heb ik 2 mappen aangemaakt met de rest van mijn apps.
De map ‘social’ bevat vooral sociaal gerelateerde apps, zoals de naam van de map al zegt. Verder heb ik hier vier pagina’s waarvan ik alleen op de eerste pagina de iconen van de apps heb aangepast.
De map ‘random’ bevat hele diverse soorten apps, zoals de naam van de map al zegt. Verder heb ik hier drie pagina’s waarvan ik alleen op de eerste pagina de iconen van de apps heb aangepast.

» Template van Freepik.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.