20 vragen | Blogmas 22

Deze 20 vragen gaan over van alles en nog wat. In welk land zou ik bijvoorbeeld graag willen wonen, kan ik breien en wat is mijn favoriete lichaamsdeel. In deze blogpost krijg je op deze vragen antwoord en ook nog eens op 17 andere vragen. Deze TAG is gemaakt door Trendbubbles, wel heb ik een paar vragen een klein beetje aangepast.

1. Heb je wel eens wat gestolen?
Als heel klein wel eens een snoepje bij het Kruidvat, maar wie deed dit als klein kind nou niet? Ik heb nog nooit iets uit een winkel of zoiets gestolen, dat durf ik helemaal niet!

2. Kun je breien?
KΓ³n, dit leerde ik namelijk op mijn Vrije Basisschool. Ik ben het nu verleerd en eigenlijk zie ik het nut ervan niet meer in om dit weer opnieuw te kunnen.

3. Hoe had je geheten als je een jongetje was geworden? (Of meisje natuurlijk)
Ik geloof dat dit Mitchel was.

4. In welk land zou je willen wonen?
Waarschijnlijk zou dit dan Amerika zijn, puur omdat ik de cultuur en de mensen daar echt super leuk vind. Maar ik heb veel te snel last van ‘heimwee’. Dus als ik mijn volledige familie zou kunnen laten meeverhuizen zou ik het zo doen, anders niet.

5. Als je nu €10.000 aan een goed doel mocht geven, welk doel zou dat dan zijn?
Ik zou gaan voor het opsplitsen van dit bedrag en het geven aan twee doelen. Zo zou ik gaan voor het WNF (Wereld Natuur Fonds) & het KWF Kankerbestrijding.

6. Houd je van zoet of zout?
Dit ligt heel erg aan het soort eten, zo houd ik meer van zoute popcorn dan van zoete popcorn. Maar maak je me heel gelukkig met bijvoorbeeld zoete snoepjes.

7. Douchen of in bad?
Douchen, ik heb het geduld echt niet om in bad te gaan zitten. Ook vind ik dat het water dan veel te snel koud wordt en dan geniet ik niet meer van het in bad zitten.

8. Hoe hangt het toiletpapier bij jou in de toilet? Met het einde van het papier naar de muur toe of juist de andere kant op?
Juist de andere kant op! Ik vind het ook een ‘vies’ idee dat het toiletpapier naar de muur toe zit, dan raakt deze eerst de muur aan voordat jij deze afscheurt en gebruikt. Nee, bah.

9. Marmite lover or hater?
Dit heb ik nog nooit gehad, dus hier kan ik geen uitspraak over doen.

10. Wat is het vaakst afgespeelde nummer op jouw Spotify?
Poeh, goeie! Ik luister echt heel vaak diverse soorten nummer via Spotify. Dus ik zou eigenlijk niet zo goed weten welk nummer ik het vaakst afgespeeld heb.

11. Van welke geur houdt je?
Lavendel! En ook van de geur van uitgeblazen kaarsen, hmm.

12. Wat is één van je meest favoriete quotes?

Life is the song, love is the lyrics.

13. Wat was je favoriete eten toen je nog klein was?
Zuurkool! En ook hield ik enorm veel van witte bonen in tomatensaus. Deze twee dingen vind ik, nu ik 21 ben, nog steeds heel erg lekker.

14. Wat is je minst favoriete vervoersmiddel?
Ik denk dan toch wel de fiets, je hebt de meeste kans om te vallen met gladheid en je wordt ook super snel doorweekt als het regent want als je met een paraplu fiets is het levensgevaarlijk!

15. Welke vorm van lichaamsbeweging is je favoriet?
Gewoon simpel, wandelen.

16. Welk klusje vind je echt vreselijk om te doen?
Ik denk dat, dat nu ik op mezelf woon wel echt de afwassen is van de vaat.

17. Wat is je favoriete indoor/outdoor activiteit?
Lekker voor de tv zitten en Netflix/Youtube kijken. Outdoor heb ik niet echt een favoriete activiteit.

18. Wat is je favoriete lichaamsdeel?
Van mezelf vind ik dit denk ik wel mijn armen.

19. Wat is je beste moment van de dag / dag in de week / maand in het jaar?
De maand in het jaar kan ik snel benoemen, ik denk dat dit toch wel December is. Omdat hier kerst in valt, dat is wel mijn favoriete feestdag van het jaar. De dag en dag in de week vind ik lastig.

20. Wat doe je als eerste als je opstaat?
Naar het toilet hahah. Dat is ook vaak de reden waarom ik mijn bed uit ga. Hierna kleed ik me vaak gelijk aan met de outfit die ik die dag graag aan wil.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.