De 25 levensvragen | Blogmas 17

A December to remember! In December komt elke dag een artikel online en vandaag heb ik een artikel waarin ik 25 levensvragen ga beantwoorden. Deze tag is bedacht door Elise Joanne en via de link kun je haar antwoorden op deze 25 vragen lezen.

1. Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
De dag dat ik deze blogpost maak, 30 november, heb ik een vrij recente foto als achtergrond op mijn IPhone. Deze foto heb ik samen met mijn vriend gemaakt op een stuk waar allemaal bladeren lagen. Ik zag dit idee op Pinterest en wilde dit graag ‘namaken’, dus zo gezien, zo gemaakt.

2. Je gaat naar een kroegje/café; wat bestel je?
Als het om alcohol gaat een zoete witte wijn. Anders bestel ik meestal een ijsthee of een simpele cola. Ook wil ik nog wel eens in de koudere maanden een warme chocolademelk bestellen met slagroom.

3. Welk woord gebruik je echt té vaak?
Ik denk toch wel hahah, zowel op de app als in het echt. Ik lach heel vaak om dingen en ook om de meest onnodige dingen. Soms lijkt het me heel irritant dat ik dit woord echt zoveel gebruik.

4. Wat is je favoriete film of serie?
Op het moment is dit wel echt The Vampire Diaries, hier ben ik echt volop mee bezig. Ik zit nu begin seizoen 5 en er staan al 8 seizoenen op Netflix. Dus ik heb nog wel veel afleveringen te bekijken.

5. Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna nooit meer televisie kijk. De laatste tijd keek ik alleen nog maar diverse dingen op MTV, keek ik naar House Rules Australië én Nederland en keek ik naar Expeditie Robinson.

6. Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
De laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan het nummer ‘Sweet but Psycho – Ava Max’. Ik denk dat als ik mijn Spotify opstart ik meteen naar dit nummer ga en deze heel vaak opnieuw afspeel. Ook zijn de kerstnummers groot favoriet op het moment.

7. Naar wie was je laatste appje?
Mijn vriend, ik app nog nét niet 24/7 met hem. Maar we appen vanaf het moment dat we beide wakker zijn en dat een van ons gaat slapen.

8. Wat was je eerste e-mailadres?
Ik ga er vanuit dat mijn naam hierin voor kwam en het woord ‘kat’. Want sinds kind af aan ben ik al een echt katten persoon.

9. Waar kun je je enorm aan ergeren?
Aan mensen die zich anders voordoen dan dat ze echt zijn. Op een gegeven moment komt de ware persoon van diegene toch wel naar boven want je kunt je moeilijk heel lang anders voordoen dan dat je echt bent.

10. Wat is je meest awkward moment ooit?
Pfoeh, ik heb wel vaak awkward momenten, eigenlijk teveel om er een te benoemen tot mijn meest awkward moment.

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?
Kerst! Ik leef echt van kerst naar kerst. Ook versier ik mijn huis al minimaal een maand van tevoren met kerstdecoratie en begin ik al ruim een maand van tevoren met het verzamelen van kerst cadeautjes.

12. Wat is je favoriete emoji?
Ik denk toch wel degene met de tranen van het lachen. Ik denk dat iedereen wel weet welke ik bedoel als je vaak emoji’s gebruikt op WhatsApp.

13. Katten of honden?
Vanaf mijn geboorte ben ik opgegroeid met een kat, dus eigenlijk ben ik altijd al een katten mens geweest.

14. Utrecht of Amsterdam?
Beide steden vind ik wel echt heel leuk. Maar dan kies ik denk ik toch voor Utrecht, ook omdat ik Amsterdam eigenlijk te commercieel vind ik. Ook ben ik al veel vaker in Amsterdam geweest dan in Utrecht.

15. Koffie of thee?
Ik ben wel echt een thee persoon. Vroeger dronk ik zo elke dag twee koppen thee, maar de laatste tijd drink ik eerder twee koppen thee per week. Koffie vind ik niet echt heel erg lekker, alleen ijskoffie.

16. Serie of film?
Dan ga ik toch voor een serie. De laatste kijk probeer ik wel alle kerstfilms te kijken die op Netflix te vinden zijn. Maar toch vind ik series nog steeds het leukste om te kijken.

17. Engeland of Amerika?
Amerika! De steden die in Amerika liggen en de taal. Ik ben er echt verliefd op geworden!

18. Vlees of vis?
De laatste tijd probeer ik steeds vaker vegetarisch te eten, maar toch is vis en vlees op z’n tijd wel eens lekker. Maar al met al eet ik liever een stukje vis dan een stuk vlees.

19. Drank of drugs?
Drank, met 100%. Maar op z’n tijd, ik drink bijna nooit eigenlijk. Want ik ga ook bijna nooit een avondje uit, puur omdat ik het zitten op de bank veel relaxter vind.

20. Spice Girls of Backstreet Boys?
Uhm, dan ga ik denk ik toch voor de Backstreet Boys.

21. Bert of Ernie?
Vroeger keek ik dat wel eens en vond ik Ernie veel leuker, omdat hij altijd zo vrolijk is.

22. Buurman of Buurman?
Buurman?

23. Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Dan kies ik toch wel echt voor Sesamstraat. Vroeger keek ik dit echt heel erg veel, Vila Achterhoek daar in tegen (bijna) nooit.

24. Meest random feitje over jezelf?
Mijn kerstboom staat al sinds midden November en het liefst laat ik hem het hele jaar door staan.

25. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Vertrouwen hebben in jezelf en je niet laten tegenhouden door tegenslagen. Het leven loopt namelijk niet altijd hoe je in eerste instantie in gedachte hebt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.