Get to know me | Blogmas 3

Door Naomi van Naomi Anna werd ik al een hele tijd geleden genomineerd om deze tag in te vullen en doordat jullie me gemakkelijk beter leren kennen door deze tag vul ik deze ook zeker in. Bedankt voor het nomineren Naomi!

1. Ben je naar iemand vernoemd?

Mijn eerste naam, Louanne, niet. Maar met mijn tweede naam, Yvonne, ben ik vernoemd naar mijn oma. Om precies te zijn de moeder van mijn moeder.

2. Wat was het moment die je je nog herinnerd dat je hebt gehuild?
De laatste tijd ben ik heel snel emotioneel en dat gebeurde ook zeker toen ik de ‘Proposal Vlog‘ van Jip Hellendoorn keek, al een hele tijd geleden online gekomen en ook pas laat gekeken. Ook vind ik haar kanaal heel inspirerend omdat zij op 17 jarige leeftijd moeder is geworden van haar eerste kindje wat niet gepland was en twee jaar later, op 19 jarige leeftijd heeft zij bewust gekozen voor een tweede kindje, nu heeft ze alweer haar derde kindje mogen krijgen.

3. Heb je kinderen?
Gelukkig niet! Persoonlijk vind ik 21 jaar nog een beetje vroeg, ik zou eerst mijn huidige opleiding af willen ronden zodat ik een diploma op zak heb. En ook zou ik het fijn vinden om een eigen plekje te hebben als ik een kindje zou willen verwelkomen.

4. Als je iemand anders was, zou je dan vrienden met jezelf zijn?
Hmm, ik denk aan de ene kant wel. Want ik ben zeer trouw naar vriendinnen en zou mijn vriendinnen ook nooit zomaar laten vallen. Maar aan de andere kant zou ik geen vrienden met mijzelf willen zijn omdat ik soms heel kort door de bocht kan doen en me ook kan gedragen als een bitch.

5. Gebruik je sarcasme vaak?
Dagelijks, sarcasme is ook wel mijn tweede naam haha ;).

6. Wat is het eerste wat jou opvalt aan mensen?
Schoenen, dat is meestal het eerste waar ik naar kijk en hierna kijk ik ook snel naar de kleding van mensen.

7. Welke kleur ogen heb je?
Poeh, dat is een goede vraag. Ik ga even kijken, dit is groen/bruin.

8. Horror films of ‘happy endings’?
Ik vind beide wel leuk, maar als ik dan moet kiezen ga ik net iets meer voor de ‘happy endings’.

9. Favoriete geuren?
Mijn favoriete geur is zeker weten ‘Versus’ van Versace.

10. Wat is het verst dat je weg bent geweest van huis?
Australië, dat vond ik ook tevens een van mijn mooiste reizen die ik heb mogen maken.

11. Heb je speciale talenten?
Uh, ik zou niet weten wat?

12. Waar ben je geboren?
In het ziekenhuis in Breda.

13. Wat zijn je hobby’s?
Fotograferen, koken/bakken, bloggen en dingen ondernemen met vriendinnen.

14. Heb je huisdieren?
Bij mijn moeder heb ik twee katten, in mijn studio waar ik op mezelf woon mag ik geen huisdieren hebben.

15. Heb je broers en/of zussen?
Helaas niet, had ik wel graag gewild.

16. Wat wil je worden als je groot bent?
De leeftijd van 21 heb ik al aan mogen tikken en op het moment volg ik de opleiding voor Manager Ondernemer Horeca. Toch vind ik horeca nog steeds enorm leuk om te doen en om hierin te werken. Dus ik denk dat ik wel mijn ‘later als ik groot ben’ periode wil gaan doorbrengen in de horeca.

17. Wie was je eerste beste vriend(in)?
Ik denk Michelle, ik heb haar mijn beste vriendin mogen noemen van mijn tweede levensjaar tot ik naar de middelbare school ging, toen is ons contact verwaterd en sinds dien spreek ik haar nooit meer.

18. Hoe lang ben je?
1,71 meter.

19. Grappigste moment tijdens school?
Alle momenten die ik met een heel goede vriendin deelde waarmee ik in de klas zit heel grappig. Als we naast elkaar zaten bij een les werden leraren ook gek van ons omdat we altijd aan het lachen waren.

20. In hoeveel landen ben je geweest?
Dit is echt beschamend, maar ik ga ze even opnoemen. Oostenrijk, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zwitserland, Nederland, Turkije, Wales, Indonesië, Maleisië, Thailand, Dubai, Canada, Amerika, Australië, Kaapverdië, Egypte en Denemarken. Dus om precies te zijn ben ik al in 25 landen geweest.

21. Wat was je favoriete en je slechtste vak tijdens de middelbare school?
Mijn favoriete vak was altijd wiskunde, omdat ik hier heel goed in was. Mijn slechtste vak was Frans, gelukkig heb ik dit na anderhalf jaar kunnen laten vallen.

22. Wat is je favoriete drankje en dier?
Mijn favoriete drankje is heel saai, gewoon cola namelijk. Mijn favoriete dier is een kat.

23. Wat zijn je favoriete Youtubers?
Boncolor staat bovenaan als het draait om vlogs, Bonnie is namelijk een vlogger die 3 keer per week vlogt, die zichzelf blijft en zich niet anders gedraagt als ze een camera voor haar neus plaatst. Ook vind ik All About Leonie en Aimee van der Pijl twee Youtubers waar ik zeker een voorbeeld aan neem.

24. Welke naam zou jij je kinderen geven?
Ik zit al heel lang met Alexandra in mijn hoofd als ik ooit een meisje krijg, ik vind namelijk echt een prachtige naam. Voor een jongen blijf ik Dustin ook een hele mooie naam vinden. Beide Engels, maar dat heeft met 100% wel mijn voorkeur voor de namen van mijn kinderen later.

25. Wat zijn je slechtste gewoontes?
Veel te weinig drinken, ik krijg het nog zo voor elkaar om een hele dag niks te drinken en dan aan het eind van de dag te realiseren dat ik dus de hele dag niks heb gedronken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *