Meest gestelde blog vragen | Blogmas 8

Alle meest gestelde vragen over het bloggen bundelen en in een artikel verwerken, dat is gedaan door Trendbubbles. Lees mee met mijn antwoorden op onder andere de vraag, ‘Hoe staat je blog ervoor over 5 jaar?’. Maar ook lees of er ooit iets vreselijk is mis gegaan met mijn blog en zo ja, wat dat dan is geweest.

Met welke camera fotografeer je?
Hier gebruik ik de Canon 750D voor en zo af en toe mijn Iphone 7.

Kun je leven van je blog?
Nee, helaas niet. Dit zou wel een hoop werkdagen schelen waardoor ik nog meer werk en tijd in mijn blog kan stoppen.

Is dat niet veel werk bloggen?
Als je iets leuk vind, maakt het niet uit als iets veel tijd kost. En gelukkig vind ik bloggen na ruim drie jaar nog steeds even leuk als dat ik dat in het begin van mijn ‘blog carrière’ vond.

Hoe lang blog je al?
Sinds augustus 2015, dus nu al iets meer dan drie jaar en nog steeds vind ik het even leuk als toen ik begon. Ik ben helaas wel wat minder actief met mijn blog bezig door mijn studie. Maar tijdens Blogmas upload ik elke dag een blogpost!

Weet je nog wat je eerste blogpost was?
Geen idee meer… De blogpost die nu namelijk als ‘eerste’ op mijn blog is geplaatst is niet mijn officiële eerste blogpost. Dit komt onder andere doordat ik mijn blogposten heb uitgezocht en vrij veel artikelen waar ik ontevreden mee was heb verwijderd. Ook begon ik eerst met het bloggen op ‘levenmetlouanne’ en hierna ben ik overgestapt naar mijn eigen domeinnaam waardoor ook de naam van mijn blog is veranderd naar de huidige naam.

Heb je nooit last van writers block?
Jawel! Gelukkig bestaan er meer dan genoeg artikelen op internet waarin allerlei blogpost ideeën worden beschreven. Hier haal, ook ik, soms inspiratie uit voor artikelen. Ook beantwoord ik wel eens een TAG, zo is namelijk de blogpost die je op het moment aan het lezen bent ook een TAG.

Wat is er ooit vreselijk mis gegaan met je blog?
Ik denk dat mijn geheugen in het begin echt super snel vol liep omdat ik veel te grootte kwaliteit foto’s plaatste. Gelukkig maak ik de grootte van mijn foto’s nu een heel stuk kleiner waardoor ik veel meer ruimte overhoud om foto’s te blijven plaatsen op mijn blog. Wel laat ik de kwaliteit wel gewoon hoog, want onscherpe foto’s omdat ik moet besparen op de grootte is natuurlijk zonde.

Wordt je wel eens herkend op straat als blogger?
Nee! Dit hoeft ook niet van mij, hahah. Ik blog omdat ik het gewoon leuk vind, niet omdat ik hier graag bekend mee wil worden.

Hoe staat je blog ervoor over 5 jaar?
Natuurlijk hoop ik dat ik dan nog steeds aan het bloggen ben op mijn eigen blog en dat ik het nog steeds even leuk vind als de afgelopen drie jaar.

Wat is jouw ultieme blog tip?
Schrijf over de onderwerpen die je leuk vind, niet omdat deze bekend en goed bekeken worden. Natuurlijk is het leuk om bekend te raken met je blog en er ook aan verdiend. Maar het is belangrijker om over bepaalde onderwerpen te schrijven die je ook daadwerkelijk interessant vind dan dat je over onderwerpen schrijft die je misschien helemaal niet interessant of leuk vind.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.