AliExpress Bralette | REVIEW

Al een hele tijd geleden, namelijk in september vorig jaar, bestelde ik een bralette via AliExpress om uit te proberen. En ook vind ik de bralette’s die in de winkels te vinden zijn veel en veel te duur. Eindelijk schrijf ik hier een artikel over met foto’s en de link naar de bralette die ik heb geshopt. Benieuwd wat ik van de kwaliteit vind? Lees dan verder.

Meestal heb ik het probleem bij goedkope bralette’s en bh’s dat de cups veel en veel te klein zijn. Toch nam ik de gok en kocht ik een maat L bralette op AliExpress omdat dit wel zou moeten passen volgens de beoordelingen en reviews die andere klanten hadden geschreven. Omdat maten in China meestal een heel stuk kleiner zijn dan de maten die wij kennen hier in Nederland ging ik er al niet helemaal van uit dat deze bralette mij zou gaan passen. Maar voor een klein prijsje van  €2,45 wilde ik deze gok wel nemen. Deze bralette is gemaakt van 65% katoen en 35% polyester, prima al zeg ik het zelf. Ook vond ik de afwerkingen er erg mooi uit zien, je zou deze bralette zo bij de H&M of Primark vandaan kunnen halen.

Maar toen ik de maat zag wist ik al voldoende, deze bralette is zelfs geen S te noemen, eerder een XXS. Ondanks het maatlabel die erin zit waarin toch duidelijk maat L staat beschreven valt deze bralette enorm klein uit. Helaas, maar dit ga ik natuurlijk niet passen met mijn 80E. Toch nam ik de gok en probeerde ik hem aan, ook al wist ik dat de maat veel en veel te klein zou zijn. En inderdaad, het was geen gezicht. De omvang was prima, maar de cup was veel en veel te klein. Verder kon ik helemaal niks negatiefs over deze bralette noemen, hij was echt heel mooi afgewerkt en zoals bij een normale bh kon je de bandjes verstellen zoals op onderstaande foto te zien is.

Ik ben positief verast met deze bralette voor een prijs van €2,45. Wil jij de bralette bestellen? Klik dan hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.