All Stars door de jaren heen

All Stars van Converse, al jaren een populaire schoen die veel gedragen én gekocht wordt. Ook nu zijn de All Stars nog overal te vinden in verschillende kleuren, bijvoorbeeld de classics in het wit en zwart. Maar ook in de kleuren bordeauxrood, paars en donkerblauw. All Stars zijn bij elke outfit te combineren en staan altijd goed onder elke outfit.

All Stars zijn als mannenschoenen op de markt gezet maar door de jaren heen zijn ook vrouwen ze gaan dragen en zo zijn All Stars nu unisex schoenen. Geciteerd: “Ze passen dan ook het best in het plaatje van een sterke, vrijgevochten vrouw.” uit het artikel van Kortingbox. Een zin die niet misstaat in de tijd van nu, waar vrouwen voor zichzelf mogen opkomen en een eigen mening kunnen uitspreken.

1_shirleymaclaine
Beginnend in 1950 waar Shirley MacLaine de All Stars van Converse al draagt. Shirley was een beroemd Actrice die vele verschillende films heeft gespeeld, denk hierbij aan The Apartment (1960), Irma la Douse (1963). Ook wordt in deze tijd de lage “Oxford” geïntroduceerd, de sneaker die in deze tijd de standaard All Stars worden genoemd.

2_twiggy
In 1960 zijn All Stars voor het eerst in verschillende kleuren verkrijgbaar. Twiggy draagt hier bijvoorbeeld knal gele All Stars die perfect kleuren bij haar outfit. Twiggy, eigenlijk Lesley Hornby, was een Brits supermodel, actrice en zangeres, tegenwoordig ook bekend onder de naam van haar man Twiggy Lawson.

4_demimoore
Demi Moore, is een Amerikaans actrice en filmproducente met een kenmerkend hees stemgeluid. Op haar zestiende stopte ze met de middelbare school om het leven als actrice na te jagen. Ze is onder andere bekend van Striptease (1996) en LOL (2012) waar ze de rol van Anne op zich nam.

5_winona
Wynona Ryder is een Amerikaanse actrice. Op 12 december 2001 werd ze opgepakt door de politie na een vermeende diefstal in Beverly Hills waar ze die avond al, na een borg uit kwam. Ze speelt onder andere in Stanger Things, een serie die sinds het begin van dit jaar erg populair is.

7_rihanna
In het lijstje van beste artiesten over de hele wereld mag Rihanna niet ontbreken. Ook zij laat All Stars namelijk haar outfit af maken. Ze brak wereldwijd door met haar debuutsingle Pon de Replay, dat in veel landen de top vijf behaalde. Ook heeft Rihanna een aantal grammy’s en awards op haar naam staan.

8_michelle
Ook nu zijn All Stars niet meer weg te denken uit de schoenen trend van dit moment. Michelle Obama liet zien dat zelfs All Stars het schopten tot in het witte huis. Ook zij liet maar weer eens zien dat All Stars hele tijdloze sneakers zijn en bij elke outfit kunnen.

 

Dit artikel is in samenwerking met Kortingbox (Helaas niet meer beschikbaar in Nederland)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.