Oorbellen van daytodaylooks

Een paar weken geleden plaatste ik een bestelling op daytodaylooks, een website met diverse soorten sieraden. Mijn sieraden draag ik standaard in het zilver, vandaar dat ik ook dit keer weer voor zilveren sieraden heb gekozen. De sieraden die ik bestelde waren twee paar oorbellen, oorbellen draag ik namelijk elke dag en maakt een outfit echt af vind ik. Benieuwd naar mijn mening en de oorbellen? Lees dan verder!

Daytodaylooks heeft diverse soorten sieraden in de webshop staan, denk aan oorbellen, kettingen, ringen, armbanden, maar ook diverse soorten accessoires. De prijzen liggen voor oorbellen rond de €10,00 wat ik een erg betaalbare prijs vind voor oorbellen van deze kwaliteit. Ook krijg je vanaf €15,00 al gratis verzendkosten, wat betekend dat je eigenlijk maar twee paar oorbellen zou hoeven te kopen om al gratis verzendkosten te kunnen krijgen.

25% korting met de kortingscode LOUANNEO25

De oorbellen die ik uiteindelijk heb besteld zijn SNAKE EARRINGS – SILVER en CHAIN EARRINGS – SILVER. Als je op de naam van de oorbellen klikt ga je gelijk naar het product op de website van daytodaylooks. Voor de Snake Earrings heb ik €14,95 betaald en voor de Chain Earrings betaalde ik €8,95. Erg betaalbare oorbellen voor de kwaliteit die wordt geleverd. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet met deze oorbellen slaap en douche, hiervoor doe ik deze oorbellen uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.