Twee casual outfits

De nieuwste trends op het gebied van kleding zijn weer overal in de winkel te zien. Overal hangen mooie pasteltinten, okergele tinten en het bikini seizoen is weer bijna begonnen. Op verschillende sites zijn nu de tofste kledingstukken te koop om jouw zomeroutfit compleet te maken.

Ook Esprit heeft een hele nieuwe collectie met vooral pasteltinten en prachtige bikini’s. Zo af en toe bestel ik kleding via de website, maar ik koop vooral veel items van Esprit in de winkel. Ook mijn moeder is helemaal fan van Esprit, bijna alles wat ze in haar kledingkast heeft hangen is wel van deze winkel.

Voor dit nieuwe Lente-Zomerseizoen 2016 wil ik met jullie twee outfits delen die helemaal bestaan uit items van Esprit. Voor het kleurenpalet heb ik gekozen voor de marine look, blauw en wit. Als er een item is die niet meer op de website staat zal ik een soort gelijk kledingstuk linken. Dit zal duidelijk gemaakt worden doordat het product cursief geschreven is.

Outfit 1
IMG_1180
Shirt – €14,99 | Broek – €49,99 | Sleehakken – €69,99

IMG_1177

IMG_1174

Deze outfit is met hakken makkelijk chiquer te maken, maar als je meer van de casual look houdt, zijn deze sneakers perfect. De broek is een echte eyecatcher omdat deze broek het idee geeft van een joggingbroek. Deze broek zit ook even fijn als een joggingbroek omdat het materiaal van dezelfde stof is gemaakt. De broek is te combineren met hakken, sneakers of sandaaltjes. Ook zou je deze broek kunnen combineren met een sweatshirt, blouse of andere top.Outfit 2

IMG_1195
Blouse – €39,99 | Broek – €59,99 | Sneakers – €69,99

IMG_1196

IMG_1208

Als het warmer weer wordt zie je een witte broek overal voorbij komen. Een witte broek is een echte eyecatcher voor je outfit en overal mee te combineren. Vervang bijvoorbeeld de blouse voor een top als je je daar prettiger in voelt. En ook deze casual outfit is chiquer te maken door bijvoorbeeld deze hakken er bij te dragen. Een witte broek mag dus zeker niet ontbreken en is erg makkelijk te combineren en staat echt voor het warmere weer. Ideaal voor de zomer dus.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *