Wear the look | Pinterest

Pinterest, de inspiratiebron voor verschillende outfits. Ik heb drie outfits uitgekozen op Pinterest en de items bij elkaar gezocht bij Esprit. Natuurlijk lijken de kledingstukken niet precies op die van de afbeeldingen maar ik heb mijn best gedaan. Kijk je mee?

Okergeel, bordeauxrood en mintgroen, drie prachtige kleuren die het lente seizoen beschrijven. Voor het kleurenpalet van deze drie outfits heb ik gekozen voor de bordeauxrood die deze lente beschrijft. Maar ook heb ik gekozen voor een wat sprekendere look met de kleur geel en de laatste outfit is rood gecombineerd met zwart voor de wat warmere dagen.

Trui (hier) / Blouse (hier) / Broek (hier) / Schoenen (hier) / Tas (hier)

Deze outfit is perfect voor de dagen dat de lente ons in de steek laat en de regen uit de lucht valt. De trui symboliseert de lente met de bordeauxrode kleur en de blouse maakt de gehele outfit net iets chiquer. Combineer de outfit met hakken of met sneakers om deze look een stoerder geheel te geven. In de broek zit aan de rechterkant een gat bij de knie, voor de tas heb ik gekozen voor een zwart exemplaar omdat Esprit geen bordeauxrood exemplaar heeft.

 

Jurk (hier) / Bikerjack (hier) / Schoenen (hier) / Tas (hier)

Deze outfit is perfect voor de dagen dat de zon al een beetje doorbreekt en de temperaturen boven de 5 graden komen. Esprit heeft helaas geen knallende rode jurk, vandaar dat ik heb gekozen voor een bordeauxrood exemplaar. Draag de look ook bijvoorbeeld met sneakers voor een sportief geheel en draag de outfit met hakken voor een chiquer geheel. Het bikerjack maakt de gehele outfit af en is te dragen bij alle gelegenheden zoals een dag naar werk/school of voor een avondje stappen. 

 

Blouse (hier) / Vest (hier) / Broek (hier) / Schoenen (hier) / Tas (hier)

Deze outfit is perfect voor de dagen dat je wilt opvallen met een kleurrijke outfit. Het gehele gele vest heeft Esprit helaas niet in de collectie, maar het exemplaar die ik in deze outfit heb verwerkt vind ik stiekem nog wel wat leuker met die verschillende vlakken. Voor de broek kon ik helaas geen exemplaar vinden met scheuren bij de knieën, maar hoe leuk is dit exemplaar met ritsen bij de enkels. Ook kun je heel gemakkelijk gaten bij de knieën zelf maken met een schaar. Maak deze outfit af met laarsjes zoals in de bovenstaande outfit of kies voor camel sneakers.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *