Even een update

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik mijn laatste artikel heb geschreven, mijn laatste artikel kwam namelijk op 12 juni (!) online. Ruim een maand geleden en in die maand zijn er een hoop dingen gebeurd die ik in deze update post graag even met jullie deel.

22e verjaardag

Op 22 juni werd ik 22, een leeftijd waar ik ergens al een hele tijd naar uit keek. Puur en alleen omdat ik het heel erg bijzonder vond om op de 22e 22 te worden. Ik heb dit met familie gevierd het weekend voordat ik jarig was, we zijn namelijk bij ‘t Zusje wezen eten in Doetinchem. Zeker een aanrader als je daar in de buurt woont.

Gestopt met mijn opleiding

Nadat ik ben gestopt met mijn vorige opleiding, namelijk die voor Manager Ondernemer Horeca, wist ik even niet meer welke opleiding ik wilde gaan volgen en óf ik nog wel een opleiding wilde gaan volgen. Ik ben daarvoor in gesprek gegaan met de studieloopbaanbegeleider van school en daar heb ik een aantal gesprekken mee gehad om te kijken welke opleidingen mij echt aanspreken. Hier kwamen drie opleidingen uit, namelijk: Travel & Hospitality, Mediaredactiemedewerker en Interieuradviseur. Drie totaal verschillende opleidingen die me wel allemaal aanspreken. Maar toch heb ik ervoor gekozen om sowieso een jaar geen opleiding te gaan volgen, na dit jaar wil ik gaan kiezen of ik nog een opleiding wil gaan volgen of dat ik gewoon ga werken.

Vocht in mijn knie

Ook heb ik na alle leuke dingen die ik de afgelopen maanden heb gedaan en meegemaakt ook een tegenslag gehad. Ik heb namelijk een maand niet kunnen werken omdat ik heel veel vocht in mijn rechterknie had en mijn pees was drie keer zo dik bij mijn knieschijf. Hierdoor heb ik een tijdje uit het werken gelegen omdat ik amper kon lopen daardoor. Ook ga ik minimaal één keer per week naar de fysio om te kijken of er vorderingen zijn en dan wordt mijn knieschijf als het ware los gemasseerd. Ik zit nog steeds met veel last bij mijn knieschijf maar ik ben wel weer langzaam het werken aan het oppakken.

Vakantie geboekt

En het leukste van alles is natuurlijk wel dat ik mijn vakantie heb geboekt. Ik ga midden augustus voor acht dagen met een hele goede vriendin van me naar Mallorca en daar heb ik echt super veel zin in. Even de drukte van het werk als het ware ontvluchten en het vieze weer hier in Nederland. De lekkere warme dagen waarbij we in een korte broek en hemdje konden rondlopen zijn namelijk weer ingewisseld voor de koudere regenachtige dagen waarbij ik een lange broek en een trui draag. Als ik naar Mallorca ga zal het de acht dagen dat we daar zijn rond de 33 graden zijn, ultiem genieten dus. Na mijn vakantie komt er ook nog een foto-reportage van mijn vakantie online te staan, dus houd mijn blog goed in de gaten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.