Favorieten van 2016

Een week geleden namen we alweer afscheid van 2016 en gingen we het nieuwe jaar in, 2017 te noemen. In 2016 heb ik aardig van favorieten opgebouwd en deze wil ik jullie graag laten zien. Sommige van deze favorieten trek ik door naar 2017, andere heb ik achtergelaten in 2016.

Thee, ik ben een echte thee liefhebber en als het kan drink ik elke dag wel een kop thee. Zo kon ik mijn favoriete thee van 2016 niet vergeten te melden in dit artikel. Van de thee heb ik zelfs twee favorieten die ik nu ook al aan het doortrekken ben in 2017.

Blond Amsterdam mok, als ik thee drink gebeurd dit altijd in een mok van Blond Amsterdam. En ik heb ook al een flinke mokken collectie opgebouwd want ik heb nu zo’n 12 mokken gespaard. Maar in 2016 had ik zeker een favoriete mok die ik er telkens bij pakte. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn, maar ik heb nu al wel een nieuwe favoriet ontdekt.

Oorbellen, heel veel sieraden draag ik niet, maar een outfit is voor mij niet compleet zonder oorbellen. In 2016 stonden in het begin grote oorbellen juist centraal, samen met de statement kettingen. Maar ik koos juist voor minimalistische knopjes en twee paar heb ik non-stop gedragen.

Snacken, ook dat hoort zeker bij elk jaar, het snacken van lekkere dingen. Maar niet altijd is alles even goed voor je, vandaar dat ik op zoek ging naar een iets gezondere snack om mee te nemen. Ik kwam dit tegen bij het Kruidvat en sinds dien koop ik het elke keer als ik het zie liggen. Zeker een favoriet van 2016 geweest.

American Horror Story, een serie die ik in 2016 heb ontdekt en af ga kijken in 2017. Het is een Horror Fantasy serie en ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Een aantal van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, meestal in een andere rol.

Black Opium, een parfum die niet meer te missen is in mijn parfum stash. Deze parfum nam ik mee tijdens mijn reis naar Gran Canaria en scoorde ik in de sale. Een zware geur die meer geschikt is voor in de avond maar ook prima te dragen is overdag. Zeker een grote favoriet van 2016 en ook zeker blijft in 2017.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 comments

  1. Wat leuk louanne, de winterthee blijft ook mijn favoriet. En de herfs thee is de favoriet van mijn mannen. Ik ben ook benieuwd naar de Serie die je gaat kijken. Spreekt mij ook erg aan. Liefs Patries

    1. Ja, de winterthee is wel een thee die altijd lekker blijft, de herfst thee natuurlijk ook. Van de serie heb ik nu het eerste ‘seizoen’ afgekeken en die is af en toe wel vreemd hoor haha. Ben benieuwd wat je er van vind als je hem ook gaat kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *