Festivals op de planning

Vorig jaar ben ik naar een aantal festivals geweest, waarvan ik er eigenlijk maar één met jullie heb gedeeld; namelijk Defqon.1. Dit festival bracht ik door met mijn vriend en een aantal gemeenschappelijke vrienden, maar ook bracht ik daar mijn verjaardag door, waar ik 21 werd. Dit jaar heb ik al drie festivals op de planning staan, alle drie zijn dit festivals waar ik nog nooit eerder ben geweest. Benieuwd naar welke en wat voor een soort festivals dit zijn? Lees dan snel verder!

Karnaval Festival

Dit weekend vind plaats op 2 en 3 maart in Moergestel, Brabant. Karnaval Festival wordt georganiseerd door de organisatoren van Intents Festival, ook een festival waar ik dit jaar heen ga. Als je weet wat voor een soort muziek er gedraaid wordt bij Intents Festival, weet je ook wat voor een soort festival, Karnaval Festival, is. Namelijk hardstyle en meer van dat soort muziek. Wat ze er zelf over zeggen: “Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival vanwege het carnavals-thema”. Klik hier om naar de aftermovie van vorig jaar te gaan.

Rebirth

Dit weekend vind plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 april in Haaren. Ook Rebirth is een festival waar Hardstyle en meer van dat soort hardere muziek gedraaid wordt. Rebirth heeft dit jaar gekozen om een Residence camping te introduceren, omdat het is uitbereid naar drie dagen feesten. Op deze camping kun je diverse activiteiten vinden zoals een pre-party, silent disco, bioscoop en raw workout. Ook kun je ervoor kiezen om een Friends Camping op te richten met vrienden, dit heb ik dan ook gedaan met een aantal vrienden van me. Klik hier om naar de aftermovie van vorig jaar te gaan.

Intents

Dit weekend vind plaats van 31 mei t/m 2 juni, in Oisterwijk. Het blijkt één van de grootste en meest vooruitstrevende festivals van Nederland te zijn. Het is net zoals de twee voorgaande festivals een festival waar vooral hardstyle en hardere muziek wordt afgespeeld. De aftermovie van Intents Festival blijkt de best bekeken festival aftermovie van Nederland te zijn. Klik hier om naar de aftermovie van vorig jaar te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.