How’s life?

De afgelopen tijd is het vrij stil op louanne.nl, dit heeft een paar verschillende redenen die ik graag met jullie wil delen. Een hiervan is namelijk dat ik mijn examenjaar ben ingegaan en ik er alles aan wil doen om aan het einde van het schooljaar dat welbekende papiertje in mijn handen wil hebben liggen zodat ik hierna de opleiding kan gaan volgen die ik het allerliefste doe.


Eerste week school
Afgelopen week had ik mijn eerste week school er ook weer op zitten, hierin werd uitgelegd wanneer de examenperiode zal beginnen en wat er allemaal van ons wordt verwacht. Wat ik al wel weet, is dat op 20 november mijn examenperiode gaat beginnen en dat deze ongeveer 5 tot 8 weken gaat duren. In de eerste 5 weken worden de echte examens gehouden en in de laatste 3 weken zullen de herexamens zijn, dit bied de kans om toch te slagen. In deze periode zal ik weinig tot niks gaan uploaden op mijn blog omdat ik het liefst in een keer wil slagen.


Portfolio
Natuurlijk is het ook de bedoeling dat ik dit jaar mijn eindstage ga doen, dit zal in het midden van februari gebeuren. Daarvoor ben ik druk mijn portfolio aan het maken en deze spik en span te maken om deze uiteindelijk naar verschillende stage bureau’s te versturen. Ik heb verschillende onderdelen in mijn portfolio verwerkt, zo heb ik een kopje met natuurfoto’s, productfoto’s, opdrachten van schooljaar 1 t/m 3 en ook heb ik er drie artikelen in verwerkt van mijn blog waar ik stiekem best trots op ben. Ook een portfolio maken neemt behoorlijk wat tijd in beslag omdat dit portfolio mij wel naar mijn welbekende papiertje gaat brengen of mij juist weg houdt bij dat papiertje. Ik ga natuurlijk voor het eerst en daar lijdt mijn blog helaas wel onder.

Al met al lees je wel dat ik een behoorlijk druk en hectisch jaar tegemoet ga, daardoor heb ik besloten mijn blog even op een lager pitje te gaan zetten en mij vooral te gaan concentreren op mijn examenjaar. Hierdoor ga ik even niet meer op vaste dagen uploaden maar ga ik een artikel schrijven en uploaden als dit mij uit komt. Wel houdt ik netjes mijn (nieuwe) travel Instagram bij waar ik bijna elke dag een foto plaats van een vakantie of dagje/weekendje weg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.