PLOG | Blogmas 13

Een PLOG, je kent het of je kent het niet. Bij het maken van een PLOG zet je alles wat je doet vast op camera. Maar dan niet in video vorm maar in foto vorm. Ook dit heb ik gedaan met mijn activiteiten op zaterdag 8 december. Helaas ben ik ook een hoop dingen vergeten vast te leggen op foto, zoals mijn lunch, avondeten en snacks…

Ik begon mijn dag met een bak Griekse Stijl Yoghurt in de smaak Koffie. Dit deed ik achter de computer omdat ik nog genoeg dingen op de planning had staan die ik moest voltooien. Ik begon mijn dag rond een uur of 10.00.
Toen ik mijn ontbijt achter de kiezen had zitten maakte ik een To Do lijstje om te kunnen afstrepen wat ik al had gedaan en om een overzicht te hebben over de dingen die ik nog moest doen.
Zo begon ik met het afronden van mijn Taalbokken van Nederlands. Iets wat ik graag achter de rug wilde hebben omdat ik Nederlands een best lastig vak vond. Het was ondertussen al bijna 12.00 in de middag. 
Toen ik mijn Taalblokken had afgerond begon ik met wassen, dit was namelijk nodig want de volgende dag had ik mijn werkkleding weer nodig die in de was zaten. En zaterdag is perfect om te wassen omdat dit mijn vrije dag is. Ook had ik tussen het wassen door nog een kom met pasta, maar dit heb ik niet op foto vastgelegd.
Dit was mijn outfit van de dag, een comfortabele zaterdag outfit. Want ik hoefde de deur toch niet uit en waarom zou ik me dan in een nette outfit proppen als ik ook in een trui en comfi spijkerbroek rond kan lopen. De trui heb ik van de H&M en de spijkerbroek van de ONLY.
Omdat ik de deur toch niet uit hoefde besloot ik mijn dag door te brengen op mijn sloffen. Heerlijk, want ik leef in de winter toch wel echt op mijn sloffen. 
Rond een uur of 19.00 ging ik verder met mijn huiswerk. Namelijk het maken van mijn opdrachten voor koken, ja dat heb ik als vak bij mijn opleiding. Ik studeer namelijk voor Manager Ondernemer Horeca. Ook keek ik nog twee afleveringen van Expeditie Robinson terug die ik had gemist. 
Om 22.04 besloot ik dat het tijd was om richting mijn bed te gaan en de zaterdag af te sluiten. Ik was namelijk al vrij moe van de vrijdag omdat ik toen pas rond half 3 ‘s nachts ging slapen. En op zondag moest ik weer gewoon aan het huiswerk voordat ik moest werken om 17.30.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.