Studie deadlines

De week van 6 februari was de week van veel deadlines voor mijn studie. Ik moest een sprookjesboek inleveren waar ik de week van tevoren nog bijna helemaal mee moest beginnen. Ook moest ik nog drie soorten verpakkingen inleveren waar ik het weekend voor de inleverdatum pas mee begon. Plannen staat niet in mijn woordenboek, maar dat is wel duidelijk denk ik.

Sprookjesboek
Het sprookjesboek was een opdracht waar je erg veel tijd voor kreeg. Je zou denken dat je de opdracht dan met gemak af zou kunnen krijgen, maar dit was bij mij niet het geval. Zoals ik hierboven al benoemde staat plannen niet in mijn woordenboek, dat werd met deze opdracht wel pijnlijk duidelijk. Bij het sprookjesboek was het de bedoeling dat je eerst een bestaand sprookje uitzocht, minimaal vijf tekeningen maakte en het hele boek in elkaar zette en daarna ook nog eens zelf inbond. Een hoop werk maar je kreeg hier wel bijna tien weken voor, genoeg tijd zou je zeggen. Na een week keihard werken is uiteindelijk mijn sprookjesboek af gekomen met een mooi resultaat, al zeg ik het zelf. Op onderstaande foto’s kun je een sfeer impressie krijgen van het eindresultaat.

 

Verpakkingen
Ook een opdracht waar ik lang de tijd voor kreeg maar weer eens veel te laat aan begon. Het er te laat aan beginnen lag aan verschillende opdrachten tussen door en het sprookjesboek dat ik wat belangrijker vond dan de verpakkingen. Uiteindelijk heb ik de verpakkingen af kunnen krijgen, namelijk op maandag waar ik tot donderdag te tijd voor had. De opdracht van de verpakkingen bestond uit het maken van drie verschillende verpakkingen voor één product of drie verpakkingen maken voor verschillende producten. Ik koos ervoor om verpakkingen te maken voor kaarsen en over het algemeen ben ik best wel tevreden over het eindresultaat. Op onderstaande foto’s zie je de drie verpakkingen die ik uiteindelijk heb gemaakt én ingeleverd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *