Tattoo Betekenissen | Blogmas 26

Vroeger was ik nooit een enorme fan van tattoo’s, tot ik op Pinterest ging kijken tussen alle tattoo’s die mensen hadden laten zetten en hadden geplaatst op Pinterest. Toen kwamen de kriebels voor een tattoo wel snel omhoog. Toen ik een idee had om te laten zetten, de afspraak had gepland én mijn eerste tattoo had laten zetten kwamen de kriebels voor een tweede tattoo al snel. Benieuwd naar mijn tattoo’s? Lees dan verder!

De tweede tattoo die ik heb laten zetten staat op mijn linker onderarm. Het is een driehoek waarin golven staan, deze tattoo heb ik op 4 oktober 2018 laten zetten. De driehoek die ik heb laten zetten staat voor mijn familie, dus de punten van de driehoek staan voor mijn moeder, mijn vader en voor mijzelf. Ook heb ik hier golven in verwerkt die weer voor mijn vader staan omdat hij vroeger heeft gewerkt in de scheepvaart en de zee altijd een plek in zijn hart had. Zelf vond ik dit een mooie manier om deze twee dingen te combineren.
De eerste tattoo die ik heb laten zetten is bovenstaande, namelijk ‘Darling’ geschreven in sierlijke letters. Deze tattoo staat op mijn linkerschouderblad en ik heb deze laten zetten op 28 augustus 2018. Deze tattoo heb ik laten zetten omdat mijn vader, die in november 2014 is overleden, mij altijd zo noemde tijdens en na de vakantie in Australië. Ik heb deze tattoo dus eigenlijk laten zetten als een soort aandenken aan mijn vader.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.