What I got for Sinterklaas | Blogmas 9

Afgelopen zondag, om precies te zijn 2 december, vierde ik Sinterklaas samen met mijn familie. Mijn familie waarmee ik het vierde bestond uit mijn tante, oom, oma en mijn twee neefjes. We kozen ervoor om een maximum budget in te voeren van €5,00 per persoon. Hier heeft alleen bijna niemand zich aan gehouden, dus de cadeautjes die ik heb gekregen zijn er ‘maar’ vijf. Maar met elk cadeau ben ik stuk voor stuk even blij! Benieuwd wat ik kreeg voor Sinterklaas? Lees dan verder!

Om te beginnen pakte ik deze kookboekjes stuk voor stuk uit, ik had namelijk om kookboeken gevraagd. Maar ik had er niet bij gezet welke kookboeken ik graag wilde. Ik ben heel erg blij met deze kookboekjes omdat hier vrij veel recepten in staan maar het zijn geen dikke boekjes. Deze kookboekjes pak je er dus makkelijk bij als je snel een receptje zoekt in deze categorieën.

Hierna pakte ik deze ‘hittepit’ uit, als je het nog niet kent is het een soort van kruik. Het verschil is alleen dat je in een kruik heet water doet om op te warmen en deze ‘hittepit’ bestaat uit kersenpitten die je opwarmt in de magnetron. De volledige hittepit doe je dus in de magnetron en daarna werkt het hetzelfde als een kruik, ideaal met deze koude dagen.

En als laatste pakte ik deze kerstmok uit van Blond Amsterdam, van kerst! Als je me al wat langer kent dan vandaag weet je hoe kerst obsessed ik ben. Daarom stond ook op mijn verlanglijstje deze mok. Ook ik ben een enorme Blond Amsterdam fan, misschien kan ik hier wel een keer een stash van opnemen waarin ik jullie meeneem door mijn stash van alle Blond Amsterdam producten die ik bezit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.