Lipstick Matt Duo Pack Action | Blogmas 2

De Action stelt me vaak teleur als het gaat om de make-up afdeling. Vaak zitten hier erg goedkope producten bij die ook zo goedkoop ogen, tot ik laatst door de Action liep en toch even snel een blik wierp op de make-up collectie. Want tot mijn verbazing zag ik verschillende Duo Packs met matte lipsticks voor maar €0,95. Deze lipsticks ogen ook goedkoop, zoals (bijna) de rest van de gehele make-up collectie. Maar toen ik naar de kleuren keek die de Action nu aanbied kon ik het toch niet laten even rond te neuzen tussen deze Duo Packs. Ik ging er niet vanuit dat ik beide kleuren mooi zou vinden die in de packs zouden zitten, maar tot mijn verbazing gooide ik drie van deze duo packs in mijn mandje en rekende ik deze af. Vandaag laat ik jullie mijn drie duo packs zien die ik bij de Action heb gekocht.

Ik begin met deze Duo Pack met een donkere en een lichte kleur, namelijk ‘301 Naked Nude’ en ‘318 Toasted Taupe’. Beide zeer neutrale tinten, de lichtere kleur vind ik alleen meer geschikt voor lichte huidskleuren en de donkere tint past denk ik wel bij elke huid. De verpakking van de lipsticks vind ik er wel goedkoop uitzien, maar dat had ik ook niet anders verwacht voor de lage prijs van €0,95 die ik voor beide lipsticks heb neergelegd. Ook was ik erg benieuwd hoe deze lipsticks zouden zijn als ik deze zou swatchen, want vaak wordt de kleur dan toch anders dan dat deze eruit ziet in de verpakking.

Toen ik de lipsticks zag vond ik de donkere kleur toch een paarse gloed hebben, maar tijdens het swatchen viel deze paarse toon volledig weg en werd deze donkerbruin. De swatch van de lichtere kleur vond ik goed overeenkomen met de lipstick in de verpakking. De bovenste swatch is kleur’318 Toasted Taupe’ en de onderste swatch is kleur ‘301 Naked Nude’.

 

Hierna ging ik verder met deze Duo Pack met twee donkere neutrale kleuren, namelijk ‘321 Créme Brulee’ en ‘339 Truffle’. Ook deze tinten zijn beide zeer neutrale die denk ik bij elke huidskleur mooi zouden staan.

De swatchen waren exact de kleuren die ik had verwacht toen ik de lipsticks in de verpakking zag. De bovenste swatch is kleur ‘321 Créme Brulee’ en de onderste swatch is kleur ‘339 Truffle’.

 

En als laatste ging ik verder met deze Duo Pack met twee donkere paars/roze kleuren, namelijk ‘302 Rusty Rose’ en ‘319 Indigo Plum’. Van deze tinten is de voorste tint wel een kleur die je moet durven dragen, dit is namelijk een donker paarse kleur. De achterste kleur is wel een neutrale kleur die vooral de lichtere huids tinten zeer goed zullen staan.

Net zoals de vorige twee kleuren waren deze twee swatchen ook exact hetzelfde als ik had verwacht toen ik deze kleuren in de verpakking zag. De bovenste swatch is kleur ‘302 Rusty Rose’ en de onderste swatch is kleur ‘319 Indigo Plum’.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.