Over

Over mijn blog

Mijn blog is op 22 augustus 2015 gestart na een lange reeks verhalen die nooit af werden gemaakt. Bij het schrijven van artikelen hoef je geen heel boekwerk te schrijven over een bepaald artikel, maar begin je elke keer een nieuw onderwerp. Dit trok mij enorm en zo ben ik mijn eigen blog begonnen. Ik deel op mijn blog mijn passie voor reizen, fashion maar vooral voor het schrijven. Elke woensdag zal er een artikel online komen om 10.00, af en toe zal er ook in het weekend een artikel online komen. Dit zal vooral in tekst vorm zijn en af en toe in vorm van een foto reportage.

Op mijn blog zul je vooral heel veel reviews, reisverhalen en outfits voorbij zien komen. Maar ook vind ik het leuk om een stukje van mijn persoonlijke leven te delen, dit doe ik door middel van story times.

Over mij

Mijn naam is Louanne, geboren op 22 juni 1997 waardoor ik nu 22 jaar oud ben. Ik ben 19 jaar woonachtig geweest in een klein dorpje in Gelderland maar sinds maart 2018 inwoonster van Apeldoorn. In Apeldoorn heb ik het eerste leerjaar van de studie Manager Ondernemer Horeca gevolgd. Na het eerste leerjaar heb ik ervoor gekozen om full-time te gaan werken, dit doe ik als kok. Voor deze opleiding heb ik de opleiding voor Grafisch Vormgever gevolgd en deze na vier jaar afgerond met een diploma. Mijn grote passie is (natuurlijk) schrijven. Mijn interesses liggen, naast schrijven, bij het koken en bakken van lekkere recepten, het kijken van series op Netflix en de stad in gaan met vriendinnen.

Hopelijk heb je me zo een beetje kunnen leren kennen. Mocht je nog vragen hebben of wil je contact met me opnemen, dan verwijs ik je graag naar de contact pagina.

4 comments

  1. Hey Louanne,

    Jouw moeder tipte mij trots om jouw blog te bekijken. Wat kun je ontzettend leuk schrijven! Heel gaaf om te lezen & te kijken. Knap dat je dit zelf opgezet hebt! Heb je dit met Worldpress gedaan? Kun jij ook een website in Worldpress maken?

    Groetjes Chantal Baboe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.