Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Louanne, ben 20 jaar en heb een grote passie voor fotografie, schrijven en koken. Mijn blog is op 22 augustus 2015 gestart na een lange reeks verhalen die nooit af werden gemaakt. Bij het schrijven van artikelen hoef je geen heel boekwerk te schrijven over een bepaald artikel, maar begin je elke keer een nieuw onderwerp. Dit trok mij enorm en zo ben ik mijn eigen blog begonnen. Ik deel op mijn blog mijn passie voor reizen, fashion, koken/bakken en vooral voor het schrijven. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar waardoor de artikelen niet op vaste dagen online zullen komen, vanaf februari 2018 zullen er weer vaste upload dagen komen. Deze artikelen zijn meestal in tekst vorm maar sinds kort soms ook in een video vorm.

Naast het bloggen ben ik op dit moment ook nog druk bezig met school. Momenteel zit ik in het examenjaar van het MBO, waar ik studeer voor grafisch ontwerper. Mijn interesses liggen, naast reizen en koken, ook heel erg bij schrijven en het creatieve gebied. Het lijkt me super tof om later iets met schrijven te mogen doen, daarom ben ik me nu al aan het oriënteren voor een vervolgstudie.

Op mijn blog zul je vooral heel veel reviews, reisverhalen, outfits etc. voorbij zien komen, maar ook vind ik het leuk om een stukje van mijn persoonlijke leven te delen. Naast mijn blog heb ik namelijk ook nog andere hobby’s. Ik ben (een beetje, heel erg) verslaafd aan Netflix, lees heel af en toe een boek, bak en kook heel graag en ga graag met vriendinnen de stad in.

Hopelijk heb je me zo een beetje kunnen leren kennen. Mocht je nog vragen hebben of wil je contact met me opnemen, dan verwijs ik je graag naar de contact pagina.

4 reacties

  1. Hey Louanne,

    Jouw moeder tipte mij trots om jouw blog te bekijken. Wat kun je ontzettend leuk schrijven! Heel gaaf om te lezen & te kijken. Knap dat je dit zelf opgezet hebt! Heb je dit met Worldpress gedaan? Kun jij ook een website in Worldpress maken?

    Groetjes Chantal Baboe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *