‘De Zomervakantie’ – Deel 7

Vandaag alweer het laatste deel van De Zomervakantie. Het vorige deel is hier terug te lezen. Benieuwd naar wat er deze keer allemaal is gebeurd en hoe de vakantie verloopt? Lees dan verder!

De vorige keer las je dat Mike helemaal klaar is met zijn vrienden. Hij rende boos weg en hij verdween uit het zicht van de groep op het vliegveld. Maar of iedereen het erg vond en hoe het nu met Dimitri gaat lees je nu.

Deel 7:
Nadat ik samen met de andere op het vliegveld werd achtergelaten door Mike ging Luc er in mijn ooghoek vandoor. Niemand anders merkte het, maar ik zag het in mijn ooghoek gebeuren. Ik hield hem niet tegen, want ik was te kwaad op iedereen. Stefan bleek de aanstichter te zijn van alles wat er is gebeurd rondom Spanje. Met hem heb ik nadat we allemaal naar huis waren vertrokken het contact verbroken. Met de andere heb ik nog contact geprobeerd te zoeken maar zonder resultaat.

Op dit moment heb ik helemaal geen contact meer met de andere, maar voor mij is het prima zo. In het begin had ik er erg veel moeite mee, maar dat heb ik gelukkig los kunnen laten. Ik ben weer begonnen met een studie, namelijk journalistiek. Hier kan ik alles van me afschrijven en kan ik me makkelijker uiten. Want in deze studie moet ik zeker van me afbijten en mijn mening duidelijk maken. Mijn stage zit er ook al weer op, daar is mij wel zeker geworden dat ik dit vak later ook wil doen. Dus de komende twee jaar ben ik nog wel zoet met deze studie, daarna gaat het echte leven beginnen. Namelijk aan de slag als journalist. En hoe het met de rest gaat? Dat weet ik niet, dat lees je op de onderstaande blogs.

Demi zal vanuit Stefan schrijven
Melanie zal vanuit Luc schrijven
Mijverhaal130 zal vanuit Freddie schrijven
Jordy zal vanuit Mike schrijven
En Marleen zal vanuit de verteller schrijven

Dit was alweer het laatste deel van de zomervakantie serie. Ik hoop dat jullie het verhaal leuk vonden en dat jullie deze serie met veel plezier hebben gevolgd.


Zin om alle vorige delen te lezen?
‘De Zomervakantie’ – Deel 1
‘De Zomervakantie’ – Deel 2
‘De Zomervakantie’ – Deel 3
‘De Zomervakantie’ – Deel 4
‘De Zomervakantie’ – Deel 5 & 6

Dit vind je misschien ook leuk...

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.