Favoriete Instagram accounts | Deel 2

Instagram, bijna iedereen gebruikt het tegenwoordig. De perfecte feed maken is ook iets wat veel mensen proberen te maken, allemaal foto’s bij elkaar zoeken die perfect bij elkaar passen. Al eerder deelde ik vier van mijn favoriete Instagram accounts en dit keer ga ik er nog vier bij voegen die ik op het moment heel graag volg. Kijk hier voor mijn vorige deel.


@anneslittlearea
Annemarie deelt de meest prachtige plaatjes uit haar dagelijks leven. Annemarie is een 20-jarige student die inmiddels ongeveer 300 volgers heeft, maar ze verdient er zeker een stuk meer. Klik hier voor haar account.


@homenaoom
Naomi is een moeder van twee prachtige kinderen die ze graag deelt op haar persoonlijke account. Het Instagram account die ik vandaag deel is haar interieur account waar de meest prachtige interieur plaatjes voorbij komen. Ze heeft inmiddels de 2500 volgers gepasseerd. Klik hier voor haar account.


@wearetravellersnl
Reizen behoort tot een van de leukste dingen in het leven en dat laat Roëll zien door middel van al haar prachtige reizen die ze vastlegt op Instagram. Ze heeft inmiddels al ruim de 18.000 volgers gepasseerd en dit zullen er nog veel meer worden. Klik hier voor haar account.


@lifeofjoycenl

Joyce is blogger van haar eigen blog, youtuber en zeer actieve Instagrammer. Ze geeft je een kijkje in haar leven door middel van haar foto’s en heeft inmiddels iets meer dan 1500 volgers. Klik hier voor haar account. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.