Favoriete Netflix series | Blogmas 7

Al een hele tijd lang volg ik series via Netflix, die ik nu een keer graag met jullie deel. Vandaag deel ik maar vier van de zoveel series die ik op het moment volg, maar de onderstaande series vind ik toch wel de moeite waard om te delen. Zo deel ik onder andere de serie Riverdale en The Vampire Diaries. Benieuwd naar de andere twee series en waar deze series over gaan? Lees dan verder!


The Vampire Diaries is een serie die gaat over het leven van Elena Gilbert. Voornamelijk speelt de serie zich af in Mystic Falls, Virginia. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis, sinds de migranten uit New England in de late 19e eeuw zich er hebben gevestigd. De volledige serie draait over de bovennatuurlijke krachten van vampieren.


In Riverdale is volg je het leven van Archie Andrews in de kleine stad Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat de stad uitstraalt. Zo staan er tot nu toe drie seizoenen online op Netflix en in elk seizoen worden de geheimen onthult die de stad verschuilt.


Reign gaat over de Schotse koningin Mary terwijl ze aan het Franse hof verblijft. Ze is namelijk verloofd met de koning van Frankrijk. Naast het leven van Mary wordt er ook naar dat van haar hofdames Kenna, Aylee, Lola en Greer gekeken. De vier hofdames zoeken naar geschikte echtgenoten aan het hof.


Atypical gaat over Sam, hij is achttien, woont nog lekker bij zijn ouders en is bezig met zijn laatste jaar high school. Oh ja en Sam is autistisch. Sam is slim, maar voorlopig zeker niet de nieuwe Einstein want hij is meer geïnteresseerd in pinguïns dan in het normale schoolleven. Ook wilt Sam graag een echte vriendin maar gaat hij in het begin van de serie eerst opzoek naar een ‘oefen vriendin’.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.