Geurkaarsen | STASH

Geurkaarsen, ik ben zo’n persoon die daar echt gek op is. Vaak als ik de action binnen loop gaat er wel een geurkaars mee naar huis, vaak in de vanille geur. Maar onder de hand heb ik al best veel geurkaarsen opgespaard dat ik de geurkaarsen maar laat staan omdat mijn geurkaarsen lade anders uit elkaar barst. Ik was zeer benieuwd hoeveel geurkaarsen ik onder de hand al bij elkaar verzameld had en wat is er leuker dan hier een artikel van te maken? Bij deze mijn geurkaarsen stash.


Deze ‘Pure Zen’ kaarsen heb ik gekocht bij de Action. Dit is de enige kaars die ik ook in voorraad heb omdat ik deze geur ervan heerlijk vind. De geur is lastig te omschrijven maar heeft het meest weg van een kruidige kaars. Ook doet de naam geen afdank aan de geur omdat de geur me echt doet denken aan een spa.


Mijn enigste citronella kaars, die ik ook al een vrij lange tijd in mijn bezit heb. Deze kaars heb ik gekocht bij de action als ik het goed heb en deze kaars laat een hele goede citroen geur door de hele kamer gaan. Perfect tegen muggen en daar heb ik deze kaars ook in eerste instantie voor gekocht. Nu steek ik deze kaars nog af en toe aan in de zomer als het muggen seizoen vol van start is gegaan.


Dit exemplaar heb ik gekregen met afgelopen kerst en komt van de Lidl. De geur is vanille en op de bovenkant zitten gouden sterrentjes verwerkt. De geur vanille is nooit verkeerd en eigenlijk vind ik het zonde om deze kaars te branden. Maar de kaars moet er toch een keer aan geloven.


Deze prachtige kaars heb ik puur gekocht voor de buitenkant die een marmerprint heeft en gouden details. De geur vind ik heel lastig te omschrijven en ook zou ik deze kaars niet aanraden voor de geur. Het beste kan ik de geur omschrijven als een soort van wc verfrisser, beter kan ik het helaas niet maken.


Deze kaars heeft denk ik de meest verrukkelijke geur die ik ooit heb geroken, namelijk de geur van honing en meloen. De kaars komt van Riverdale en is ook gelijk mijn meest dure geurkaars in mijn stash, maar is het meer dan waard. Ik heb al een exemplaar hiervan opgebrand en deze kaars wil ik graag nog even bewaren in de hoop dat de geur bewaard blijft.


Nog een vanille kaars in mijn stash, maar dit keer in dezelfde glazen pot als de ‘Pure Zen’ kaars. Beide komen ze namelijk van de Action en van dit exemplaar heb ik al 2 á 3 kaarsen opgebrand, heerlijke geur en niet veel aan toe te voegen als je van vanille houdt.


Deze kaars heb ik gekocht bij de Action en heb ik gekocht om als sier neer te zetten, de geur hiervan is appel kaneel en de geur hiervan doet me echt denken aan het vers gebakken appeltaart. Ik heb de kaars nog niet aangestoken en ik weet ook niet hoe goed de geur door je kamer gaat, dat moet ik nog even onderzoeken.


Een appel kaneel variant kan ook zeker niet ontbreken, de geur hiervan doet me echt denken aan het vers gebakken appeltaart en die geur komt ook zeker je kamer door als je deze hebt aangestoken. Zeker een aanrader en deze kaars heb ik gekocht bij het Kruidvat. Door het tinnen blik blijft de geur heel lang bewaard omdat de geur niet kan ‘ontsnappen’.


En het laatste exemplaar alweer, deze geur vind ik het minst van al mijn geurkaarsen en ik ben ook niet van plan om deze kaars ooit aan te steken. Deze kaars heb ik nu puur en alleen voor de sier staan en de geur komt gelukkig niet goed mijn kamer binnen zodat niet heel mijn kamer naar deze geurkaars ruikt. De geur kan ik beschrijven als een zoete en misselijk makende geur, misschien is deze geur minder intens als je deze aansteekt. Deze kaars heb ik een tijd geleden gekocht bij de Action.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *