Keuzestress | Suitsuit

Wanneer de zoektocht naar de perfecte handbagage koffer begint heeft deze een lange tijd nodig om tot zijn einde te komen. Zo ben ik al een paar dagen druk op zoek naar de perfecte koffer en ben ik er nog steeds niet uit welke ik het meest ideaal vind. Wel heb ik de ruime keuze handbagage koffers tot maar twee exemplaren kunnen brengen, maar welke van de twee gaat uiteindelijk mee op een citytrip/weekend weg? Ik leg in dit artikel mijn keuze stress voor en hoop dat jullie mij uiteindelijk kunnen helpen tot een keuze te komen.

De twee koffers waar ik tussen twijfel komen beide van suitsuit af, daar heb ik ook mijn koffer vandaan die ik mee had op zowel mijn reis naar Wenen als die naar Marbella. Voor mijn koffer van 66 cm koos ik voor dit mintgroene exemplaar, prachtig om te zien en een ideale binnenkant. Maar toch een brok in mijn keel als ik nu weer naar de prijs kijk, absurt duur namelijk. Maar met vijf jaar garantie werd ik overgehaald (eigenlijk al bij het uiterlijk ervan) en zo doende kocht ik deze koffer.

Maar nu twijfel ik tussen twee handbagage koffers en ben ik na het maken van een voor- en nadelen lijstje nog steeds niet uit mijn keuze. Ik neig wel naar een van de twee exemplaren alleen ben ik nog aan het twijfelen of ik het de prijs waard vind. Maar laat ik wel alvast voorop stellen dat deze koffer niet alleen gebruikt gaat worden voor citytrips, want ik ben ook van plan om deze koffer te gebruiken als ik bijvoorbeeld een langere tijd bij mijn familie verblijf en een grote sporttas te zwaar wordt.

Mijn keuze’s

 
Ik begin met het exemplaar die stiekem wel mijn voorkeur heeft door de verschillende vakken waardoor er niks uit kan vallen als je deze bij de douane moet openmaken. Ook vind ik het uiterlijk echt prachtig van deze koffer en denk ik ook dat de zwarte kleur mooi matcht bij mijn mintgroene exemplaar, want dat vind ik wel een belangrijk ding.

Voordelen
– Drie extra ritsvakken naast de twee grote vakken
– Vijf jaar garantie
– 55 cm
– Slot die ik al ken van mijn andere exemplaar
– Trekstang met drie standen

Nadelen
– Prijs (83,69 incl. verzendkosten)
– Gele accenten aan de binnenkant en de rits

 
Dit exemplaar vind ik ook echt prachtig en deze matcht zeker bij mijn mintgroene exemplaar die ik al in mijn koffer collectie heb. Toch heb ik meer twijfels bij deze koffer als bij de andere door de kleine hoeveelheid aan afgesloten vakken.

Voordelen
– Prijs (59,95 incl. verzendkosten)
– Drie jaar garantie
– 53 cm
– Trekstang met twee standen

Nadelen
– Één afgesloten vak, andere vak open
– Er kan gemakkelijk iets uitvallen bij het openmaken bij de douane

Q: Welke koffer zou jij kiezen na het lezen van de voordelen en nadelen van beide exemplaren?

 

Uitgelichte afbeelding bron

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *