Muturis

Een handgemaakte armband ontvangen door een win actie? Dat is mij overkomen. All About Me deed een samenwerking met Muturis waarbij een enorm mooie handgemaakte armband werd weggegeven.

IMG_1505.JPG

Muturis is opgezet door Marijntje, een goudsmit en designer die een speelse touch geeft aan haar sieraden. De sieraden worden gemaakt vanuit stevig en geverfd runderleer. De armbanden worden uitgesneden dankzij een lasersnij techniek, hierna wordt het leer gewassen. De sluitingen worden vanuit een mal gegoten. Waarna ze per stuk met de hand worden afgewerkt, gepolijst en aan de armband bevestigd worden.

IMG_1511

Wat Muturis over zichzelf zegt:
‘Marijntje Lubbers. Opgegroeid als schipperskind heeft ze geleerd om veel zelf op te lossen en praktisch te denken. Van jongs af aan was ze al geïnteresseerd in het creatieve beroep. Ze maakt graag sieraden en producten met een speelse kant.’

IMG_1515

De armband die ik mocht ontvangen was een leren armband in de kleur wit met een handgemaakte zilveren sluiting wat de armband extra bijzonder maakt. De armband bestaat volledig uit vijfhoeken met hier en daar een speelse touch. Een leren armband is niet het enigste wat Marijntje in haar collectie heeft staan, ze heeft bijvoorbeeld ook een broche, collier en ringen. Maar ook is het mogelijk om zelf iets te laten produceren, hiervoor kun je contact opnemen met Marijntje om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

IMG_1524

Voor een handgemaakte armband betaal je €35,00 wat ik een hele mooie prijs vind voor deze armband. Het is echt een armband om cadeau te geven (of te krijgen) en ik ben ook zeker van plan om er een te bestellen om cadeau te geven.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.