Valentine gift ideas | Pinterest

Valentijnsdag, de dag die in het teken staat van jou en jouw geliefde. Een dag die veel vaker gevierd moet worden omdat elke dag die je doorbrengt met je geliefde een speciale dag moet zijn en niet alleen omdat er het label ‘Valentijnsdag’ aan hangt. Natuurlijk is het wel zo leuk om iets kleins te geven aan jouw geliefde en vandaag deel ik vijf ideeën die ik op Pinterest tegen kwam, met jullie. Veel plezier met lezen!

Een klein cadeau kan op elke gewenste manier, hier hebben ze namelijk een grotere maat reageerbuis gevuld met snoep, dit kan met elk gewenst snoepgoed. Ook hebben ze hier nog labels op de reageerbuizen geplakt, maar dit is optioneel.

Bron
Ook dit idee is heel gemakkelijk uit te voeren en super schattig om aan jouw geliefde te geven, want liefde gaat nou eenmaal door de maag. Het enigste wat je hier voor nodig hebt zijn namelijk donuts, inpakfolie, een stukje touw en een schattig kaartje naar keuze.

Bron
Dit is het perfecte cadeau om aan je geliefde te geven als je er van houd om iets in elkaar te knutselen. Hierbij schrijf je namelijk allemaal kleine briefjes om in bijvoorbeeld een gloeilamp te stoppen. Op deze briefjes kun je schrijven waarom je van diegene houdt, welke leuke/mooie momenten jullie al hebben meegemaakt samen, enzovoort.

Bron
Dit pakket kun je samenstellen met de producten waar je geliefde van houdt. Zo hebben ze hier gebruik gemaakt van badzout, een fles wijn, een reep chocolade, lucifers en een kaars, voor de perfecte relax avond. Ook kun je een box maken waarbij je zijn favoriete bier toevoegt, of andere producten waar je jouw geliefde gegarandeerd plezier mee doet.

Bron
En als laatste, een bos bloemen. Dit is natuurlijk nooit verkeerd om te geven aan je geliefde, omdat bloemen het altijd goed doen. Kies je voor een bos rode rozen zoals vaak wordt gekozen als het draait om de liefde. Of ga je voor een andere soort bloem waar je je geliefde blij mee kan maken? Ik denk dat je met een bos bloemen gegarandeerd goed zit.

Bron

Alle bronnen die onder de foto’s staan zijn de bronnen van Pinterest.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.