3x Action maskers | Review

Vandaag liep ik weer eens door de Action, zoals ik wel vader doe. Maar dit keer zonder plan, ik had niet iets specifieks wat ik wilde kopen dit keer. Toch beland ik altijd weer bij de make-up en maskertjes en zo ook deze keer. Ik zag een boek liggen met diverse maskertjes erin die nu erg populair blijkt te zijn, want ik kom hem overal op Youtube tegen tijdens shoplogs van de Action. Maar deze bij mijn Action waren al half uit elkaar gesloopt, die vielen dus af. Maar toch nam ik drie verschillende maskertjes mee. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan mee.

Facial Sheet Mask ‘Kitty Face’ | €0,62

Dit masker is voor alle huidtypes, maakt de poriën schoon en verwijderd vuil en olie. Op de achterzijde staat enorm veel tekst waardoor de beschrijving vinden heel lastig is. Maar toch had ik het na even zoeken gevonden, voordat ik het masker aan kan brengen moet ik mijn gezicht schoonmaken en reinigen zoals ik altijd doe. Daarna moet dit masker voor 10 – 15 minuten op de huid blijven zitten. Het masker heeft ook daadwerkelijk een katten gezicht als deze uit de verpakking is gehaald en op het gezicht is geplaatst.

Op de huid voelt dit masker in het begin heel erg koud aan, dit komt door de hoeveelheid ‘vloeistof’ die in dit masker is getrokken. Wel kwam er direct een hele zoete geur uit de verpakking die de gehele tijd bleef hangen, hier moet je wel van houden. Ik vond dit maskertje de gehele tijd wel koud aanvoelen, maar misschien lag dat wel aan de bepaalde dag. Het maskertje trok een heel klein beetje op de plekken waar mijn huid erg droog is. Nadat ik het maskertje eraf had gehaald heb ik de “vloeistof” in mijn gezicht gemasseerd. Mijn gezicht voelde erg zacht aan nadat ik mijn gezicht had schoongemaakt met een nat washandje. Al met al een masker die ik nog wel een keer opnieuw zou kopen.


Facial Sheet Mask ‘Panda Face’ | €0,62

Dit masker is ook voor alle huidtypes, helpt de huid weer soepel aan te laten voelen en geeft de huid een boost. Op de achterzijde staat, net zoals het vorige masker, enorm veel tekst waardoor de beschrijving vinden heel lastig is. Voordat ik het masker aan kan brengen moet ik mijn gezicht schoonmaken en reinigen zoals ik altijd doe. Daarna moet dit masker voor 10 – 15 minuten op de huid blijven zitten. Het masker heeft ook daadwerkelijk een panda gezicht als deze uit de verpakking is gehaald en op het gezicht is geplaatst.

Op de huid voelt dit masker in het begin heel erg koud aan, dit komt door de hoeveelheid ‘vloeistof’ die in dit masker is getrokken, net zoals bovenstaand maskertje. Nadat deze kou zich heeft omgeruild in mijn gezichtswarmte, voel ik dit masker wel prikken op de plekken waar mijn huid erg droog is. Nadat ik dit masker na ongeveer 13 minuten van mijn gezicht af heb gehaald, heb ik de ‘vloeistof’ die van het masker af kwam in mijn gezicht gemasseerd. Hierna heb ik de rest van de ‘vloeistof’ met een nat washandje van mijn gezicht gehaald. Mijn gezicht voelt erg zacht aan en opzich is het gedeelte wat in het begin heel droog was, nu een stuk minder droog. Al met al een masker die ik nog een keer zou kopen.


Sheet Mask with Koolin Clay | €0,68

Voor welk specifiek huidtype dit masker is staat niet beschreven. Het masker kalmeert en verzacht de huid. Op de achterzijde staat de beschrijving en de ingrediënten van het masker heel goed beschreven. Voordat ik het masker aan kan brengen moet ik mijn gezicht schoonmaken en reinigen zoals dat bij elk masker hoort. Dit masker moet voor 10 – 15 minuten op de huid blijven zitten en is verdeeld in twee stukken waardoor het masker op elk gezicht zou moeten passen.

Op de huid voelt dit masker wel prima aan eigenlijk, niets speciaals. Wel wil ik zeggen dat de achterzijde van deze verpakking het masker niet goed uitlegt. Ik moest er namelijk tijdens het aanbrengen van dit masker achterkomen hoe je deze moet aanbrengen. Dit masker is in twee delen verdeeld, zoals op de voorzijde al staat beschreven. Maar wat niet staat beschreven, is dat dit masker eerst nog van twee plastic beschermlagen gehaald moet worden voordat deze op de huid aangebracht kan worden. Ik zat hier wel erg mee te prutsen waardoor mijn gehele wasbak onder de ‘klei’ zat. Dit masker is namelijk niet zoals de meeste sheet maskers, maar wel enorm leuk om een keer te proberen. Ik heb het maskertje een beetje voelen tintelen op mijn huid, maar ik heb ook wel een erg droge en gevoelige huid, misschien dat het daaraan ligt. Nadat ik dit masker na ongeveer 13 minuten van mijn gezicht af heb gehaald zie je wel precies waar dit masker op de huid heeft gezeten. Hier zie je namelijk een groene gloed zitten van het masker, maar dit haal je er gemakkelijk af met een washandje. Dit masker heeft mijn huid erg zacht gemaakt, maar verder zie ik weinig veranderingen aan mijn huid, alleen dat deze een beetje rood is geworden. Dit masker zou ik ook niet zo snel nog een keer kopen, dit doordat dit masker best wel wat tijd kost en een handleiding nodig heeft om aan te brengen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.