AliExpress Lipstick

De MAC lipsticks, iedereen is er wel bekend mee. De prachtige kleuren en ook een enorm goede kwaliteit. Maar toch leg je al snel €20,00 neer voor één lipstick. Iets wat ik veel te veel geld vind voor iets wat ik niet dagelijks draag. Zo ben ik AliExpress af gegaan en lag er 3 juni een pakketje in mijn handen.

De advertentie
Schermafbeelding 2016-05-24 om 15.32.35
Deze afbeelding stond bij de advertentie. Maar omdat deze lipsticks op dit moment niet meer te koop zijn kan ik niet terughalen wat er verder stond. Ik heb voor deze twaalf lipsticks €9,29 inclusief verzendkosten betaald. Dit vond ik een erg goede prijs voor deze lipsticks.

Kopen & wachten
Ik bestelde dit pakket op dinsdag 24 mei 2016 in de avond met nog een aantal andere spulletjes. Op 25 mei kreeg ik een bevestiging dat het product werd verzonden. Op 3 juni kreeg ik dan het pakketje binnen en ik wist gelijk wat ik kon verwachten toen ik het pakketje door de postbode kreeg. Het pakketje was heel goed ingepakt waardoor de kleuren niet kapot konden gaan.

IMG_1240 IMG_1250

Swatchen
Tijdens het swatchen van de lipsticks kwam ik er achter dat er bij één lipstick de punt was afgebroken. Dit heb ik geprobeerd te maken door het aan elkaar vast te smelten met een vuurtje. De lipsticks hebben allemaal een sterke kokosnoot geur, dit gaf voor mij wel aan dat de lipsticks van kokosnoot olie gemaakt zijn. Ik weet dit niet voor 100% zeker, maar dat is een gok. Ook ben ik zeker te spreken over de kleuren van deze lipsticks en al helemaal voor de prijs die ik hiervoor heb betaald.

IMG_1255
Links, echt & rechts, dupe

Kleuren
IMG_1446
 Ik vind (bijna) alle kleuren die in deze set zitten erg mooi. Sommige kleuren zien er mooier uit in de verpakking en vallen tegen op de lippen. Maar voor de prijs die ik ervoor heb betaald vind ik de kleuren een goede pigment hebben. Mijn voorkeur gaat zeker uit naar nummer 05 & 12. De rode kleur heeft namelijk een verrassend goed pigment, de andere kleur is een erg mooie roze nude kleur.

Welke kleur vinden jullie het mooist uit deze set?

Dit vind je misschien ook leuk...

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.