AliExpress telefoon hoesjes | SHOPLOG

AliExpress, de website waar je zeer goedkoop allerlei verschillende producten kunt aanschaffen. In de vorige AliExpress shoplog liet ik make-up producten zien, in deze shoplog laat ik vier verschillende telefoon hoesjes zien die ik allemaal in het begin van mei heb aangeschaft. Stuk voor stuk ben ik erg tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding. Benieuwd hoeveel ik voor elk hoesje heb betaald? Lees dan verder.

Alle telefoon hoesjes staan op prijs, dus van het goedkoopste hoesje naar het ‘duurste’ hoesje.


Om te beginnen heb ik dit enorm schattige hoesje met palmbladeren erop gedrukt. Je ziet wel dat de bladeren duidelijk op het hoesje zijn ‘geplakt’ als het ware. Maar dit stoort niet en na een week dit hoesje te hebben geprobeerd ziet het hoesje er nog als nieuw uit. Ik heb hier €1,01 voor betaald en ik vind het ook zeker een aanrader. Dit hoesje ga ik nog veel gebruiken in de zomer.


Dit witte hoesje is aan de zijkanten doorzichtig waardoor ik het niet vind storen dat ik een zwarte iPhone heb want hier was ik in eerste instantie wel bang voor. Het hoesje ziet er kwalitatief goed uit alleen zie je wel bij het ontwerp de pixels zitten, dit vind ik erg jammer. Over de  prijs-kwaliteitsverhouding kan ik daar in tegen niks zeggen want ik heb maar €1,39 voor dit hoesje betaald.


Dit marmeren hoesje was het eerste hoesje die ik binnen kreeg. Het hoesje voelt wel goedkoop aan maar blijft toch na ongeveer twee weken eromheen te hebben gedragen erg mooi. De print op het hoesje vind ik er wel erg mooi uit zien en al met al ben ik ook erg tevreden met dit hoesje. Ik heb hier €2,54 voor betaald wat ik nog steeds een erg goede prijs vind zoals alles op AliExpress.


En als laatste heb ik dit marmeren met roze hoesje, deze steekt kwa kwaliteit wel echt met kop en schouders boven de andere hoesjes uit. Met dit hoesje ben ik namelijk niet bang dat deze ineens scheurt of eraf kan glijden omdat deze erg stevig om mijn iPhone zit. Het enige nadeel in het begin vond ik dat dit hoesje té strak om mijn iPhone zat waardoor de bescherming over de aan-uit knop tegen die knop aan duwde en mijn iPhone elke keer werd uitgezet. Dit heb ik eenvoudig opgelost door daar het stukje weg te snijden van het hoesje. Ik heb hier €2,78 voor betaald wat ik een erg goedkope prijs vind voor de kwaliteit ervan.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 comments

  1. Ik heb een lichte AliExpress verslaving op het moment.. Heb in de afgelopen twee weken ofzo al drie hoesjes besteld. Het is ook zo leuk! Vind deze ook heel leuk. Vind vooral die tweede cute, maar jammer dat die wat pixelachtig is.

    1. AliExpress is inderdaad helaas iets té verslavend, haha. Ik ben mijn winkelmandje op het moment ook weer helemaal aan het volgooien omdat het allemaal zo goedkoop is. Het tweede hoesje is ook heel erg leuk en neem het dan ook maar voor lief dat die wat pixelachtig is, hij is té leuk om niet te gebruiken.

  2. Oh WoW in ben in love met de hoesjes. Ik heb een Huawei telefoon en daarheb je altijd veel minder leuke hoesjes voor.. daar baal ik dan echt van. Maar goed leuk voor jou dat je zo’n leuke hoesjes hebt gevonden met een redelijke kwaliteit! X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *