Capitola horloge | SHOPLOG + KORTINGSCODE

De horloge’s van Capitola Watches worden gemaakt en verstuurt vanuit Madrid, Spanje. Ik werd benaderd door Capitola Watches met de vraag of ik een horloge wilde kopen zodat ik voor jullie een mooie kortingscode kon krijgen. Natuurlijk heb ik dit gedaan omdat dit een perfecte reden was om een prachtig horloge te kunnen kopen. Aan het eind van mijn artikel zal ik de kortingscode plaatsen die ik voor jullie heb weten te krijgen. Lees je mee?

Capitola Watches
Zoals ik hierboven al vertelde komt Cipotala Watches uit Spanje. De gehele Instagram pagina is in het Spaans maar de communicatie die ik heb gehad was volledig in het Engels. Dit is heel fijn omdat ze samenwerkingen aangaan met o.a. verschillende bloggers vanuit de hele wereld. Op mijn Instagram pagina werd ik benaderd door Maria, de marketing manager van Capitola. Ze zochten verschillende promoters voor hun merk en mijn pagina sloot aan bij de wensen van Capitola. Als ik een samenwerking wilde aangaan zou ik een privé bericht moeten sturen naar het hoofd account van Capitola en natuurlijk deed ik dit meteen. Hierna ging de samenwerking enorm snel, ik mocht een horloge uitkiezen met een mooie korting én er zou een kortingscode aangemaakt worden waarbij iedereen 10% korting zou ontvangen. Dit vond ik een unieke kans om meer te weten te komen over dit, voor mij nog onbekende, merk en om jullie een mooie kortingscode te kunnen geven.


Verzending

Omdat de horloge’s van Capitola Watches vanuit Spanje worden verzonden heeft mijn horloge er geen 2-3 werkdagen over gedaan zoals stond vermeld op de website. Ook moet ik er bij vermelden dat ik mijn horloge rond de feestdagen heb besteld waardoor mijn pakketje er nog net iets langer over heeft gedaan. Ik kocht mijn horloge namelijk op 23 december, net voor de kerstdagen. Zes dagen later, op 28 december kreeg ik dan de verzendbevestiging en afgelopen weekend, zaterdag 6 januari heb ik mijn horloge in ontvangst mogen nemen. Het horloge werd verzonden in een bubbeltjes envelop waardoor mijn horloge goed beschermt aankwam. Ook werd mijn pakketje aangetekend verzonden waardoor er weinig mis zou kunnen gaan, dit vond ik een heel groot pluspunt van de verzending. Ook kreeg ik mijn horloge opgestuurd in een mooi stevig doosje, waar ik ook mijn horloge in zou kunnen bewaren. Zoals op de uitgelichte foto te zien is, zat mijn horloge stevig in het doosje met het visitekaartje van Capitola Watches erbovenop. Een hele goede verzending waar sommige bedrijven nog iets van zouden kunnen leren.


Capitola Black
Ik koos voor het model ‘Capitola Black‘. Een zwart horloge met witte Romeinse cijfers en heel subtiel het merk in het uurwerk gegraveerd. Een horloge die bij elke outfit past en door de mogelijkheid van het wisselen van de bandjes is dit horloge geschikt voor elke gelegenheid. Op het uurwerk zat een sticker die het glas beschermde, wat ik ook een positief punt vond waardoor het glas in perfecte staat bij mij werd geleverd. Het bandje zelf vind ik persoonlijk erg groot, nu heb ik ook wel extreem dunne polsen. Maar daardoor is op bovenstaande foto te zien dat er een stuk van het bandje uitsteekt. Ik vind dit verder niet storend maar het is wel iets om op te letten. Het uurwerk heeft een diameter van 40 mm, best een groot horloge en daar schrok ik ook wel van toen ik het doosje opende. Omdat ik een persoon ben die bijna nooit horloge’s draagt is het best wel even wennen voor mij, maar het horloge vind ik wel een prachtig exemplaar. Ook heeft dit horloge drie jaar garantie en is deze beschermt tegen spatwater. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het duurste horloge op de website, maar er zijn ook horloge’s te vinden die beginnen bij €29,00.

Kortingscode
Door middel van deze samenwerking heb ik nog een mooie kortingscode voor jullie. Ik mag namelijk 10% korting weggeven op de gehele collectie met de code LOUANNENL. Dus als je zelf nog opzoek was naar een budget of gewoon heel mooi horloge óf juist iemand anders blij wilt maken met een prachtexemplaar dan is dit je kans! Ook zou ik het leuk vinden om foto’s terug te zien als je een aankoop hebt gedaan met mijn kortingscode, deze zal ik dan op mijn Instagram pagina delen.

 

Dit artikel is in samenwerking met Capitola Watches

Dit vind je misschien ook leuk...

4 comments

 1. Hey Louanne!

  Super leuke blogpost, tof dat ik via Capitola bij jouw blog terecht kwam (love it). Ik ben namelijk ook benaderd (want ik woon in Wenen en zoals je zelf zei zijn ze op zoek naar mensen van over de hele wereld). Altijd fijn om te lezen dat zo’n samenwerking goed gaat, dus thanks voor je blog <3 mooi horloge ook ;p

  Liefs,
  Biba

  1. Hey Biba,

   Wat super leuk om te horen. Ja de samenwerking ging echt super goed, ook een hele nette service. Hopelijk ben jij net zo blij als ik met het horloge, als je de samenwerking bent aangegaan.

   Liefs, Louanne

   1. Hey!

    Ja, heel erg tevreden! Ik ben lompe horloges gewend dus dit was een hele verademing plus dat de prijs heel erg meeviel. Inderdaad nette service 🙂

    Liefs, Biba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *