Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Ook in het Catrice schap is deze Shine Appeal Fluid Lipstick te vinden. Je heb er 12 verschillende kleuren van en allemaal even prachtig. De kleuren zijn in het Catrice assortiment te koop voor € 3,99. De kleur die ik vandaag ga laten zien heb ik kunnen bemachtigen voor maar €1,50 in de sale.

IMG_1464

De lipstick, of eerder lipgloss, ziet er ontzettend mooi en luxe uit, helemaal niet goedkoop. Door de doorzichtige verpakking zie je kleur goed zitten. Ik nam kleur 080 Rose, Would You…? mee. Het is een mooie nude roze kleur die erg chique oogt. De dop is gemakkelijk te openen en sluiten. De verpakking is niet enorm groot maar een perfect formaat om bijvoorbeeld mee te nemen, de lipstick heeft een inhoud van 5 ml.

IMG_1461.JPG

Ik vind de verpakkingen er echt ontzettend mooi uitzien, maar dat benoemde ik al eerder. De applicator van de lipstick is ook prettig, de applicator pakt net voldoende product om je lippen er mee te kunnen bedekken. Maar voor een betere dekking zijn meerdere laagjes nodig.

IMG_1462

IMG_1473.jpg

Het product voelt aan als een lipgloss, vandaar dat ik de naam lipstick erg verwarrend vind. Ook droogt dit product niet op als een liquid lipstick, maar blijft deze een soort lipgloss effect houden op de lippen. De dekking van het product vind ik ook niet super, want ik heb de lipstick drie keer aan moeten brengen voor een dekkend resultaat. Wel zou je met een laagje de deur uit kunnen, maar dat is persoonlijk.

IMG_1474.jpg

Ik heb de lipstick  voor jullie getest om te zien hoe goed het product op de lippen blijft zitten en of je het vaak moet bijwerken. Om 14.00 bracht ik het product aan op de lippen en om 14:30 ging ik kijken of het product nog goed op de lippen zat. Ik heb tussendoor gedronken en gegeten voor het beste resultaat. De lipstick overleeft een paar chipjes en het drinken van water helaas niet, de kleur is bijna helemaal van mijn lippen af gegaan  zoals op de bovenstaande foto te zien is. De plakkerigheid van de lipstick is ook niet af, ik bleef namelijk wel voelen dat ik er iets op had gehad.

IMG_1468.jpg

Fluid Lipstick… De naam doet in mijn ogen anders vermoeden dan dat het er daadwerkelijk uitziet. Ik vind het een erg hoog lipgloss gehalte hebben en had verwacht dat het vergelijkbaar met een Liquid Lipstick zou zijn. Ook vind ik de dekking niet optimaal waardoor ik de volgende keer deze lipsticks laat liggen in het Catrice schap.

Heb jij deze Fluid Lipsticks al getest en wat vond jij ervan?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *