Dutch Blend Premium Club | UNBOXING

Waarschijnlijk kennen maar weinig mensen de Dutch Blend Club. Dit is een groep meiden (en misschien zelfs wel jongens) die campagnes aannemen en hiervoor producten kopen of ontvangen. Deze producten ontvang/koop je om het product onder de aandacht te brengen bij jouw volgers op Instagram. Om de paar dagen ontvang je een mail van Nemi, de oprichtster van de Dutch Blend Club, met een nieuwe campagne waar je je voor in kunt schrijven. Vaak moet je een klein bedrag betalen voor het product en staan er een paar voorwaardes beschreven waar je het product moet plaatsen op Instagram, dit kan in je verhaal of op je tijdlijn zijn. Wil jij je ook inschrijven bij de ‘Dutch Blend Club’? Klik dan hier.


Sinds kort ben ik lid van de ‘Dutch Blend Premium Club’, dit houd in dat je als eerste de nieuwste campagnes te weten komt en als eerste voor een kleine prijs producten kan aanschaffen in ruil voor een Instagram post of om een post te plaatsen in je Instagram verhaal. Elke drie maanden ontvang je een nieuwe box met de nieuwste producten van allerlei verschillende merken, één van deze merken is Perditi. Een voor mij, eerst nog, onbekend merk, maar wat hebben ze daar mooie sieraden! Op vrijdag 23 november heb ik mijn eerste box mogen ontvangen omdat ik lid ben geworden van de ‘Dutch Blend Premium Club’. Voor de eerste box heb ik €5,00 betaald en hierna zal ik elke maand €8,95 betalen om lid te zijn van deze ‘Premium Club’.

 

Hierboven is een overzicht van alle producten die in de box te vinden waren te zien. Dit was een combinatie van sieraden en kortingsbonnen. Maar voor €5,00 zeker het geld waard! Ook vond ik het erg leuk hoe de verschillende sieraden verpakt zaten, mooi in een zakje zodat deze sieraden niet konden beschadigen tijdens de verzending. Zo heb ik kortingsbonnen ontvangen voor Perditi en Nemi, ook heb ik van deze twee merken sieraden ontvangen. Er zat ook nog een tester bij van een luchtje van Chloë, namelijk Nomade.  Als je lid wordt, geef je je sieraden voorkeur aan (keuze uit zilver, goud en rosé), je schoenmaat en je kledingmaat. Ik verwacht dus dat ik andere maanden misschien wel schoenen of kleding kan gaan ontvangen. Maar dit is natuurlijk nooit duidelijk wat je gaat ontvangen, elke drie maanden ontvang je weer wat anders.

 

Hierboven zijn de sieraden te zien die ik heb ontvangen van Nemi, de oprichtster van de ‘Dutch Blend Premium Club’. Ik vind dit de perfecte oorbellen, zilvere ringen die niet te groot zijn, want dat vind ik vaak niet mooi staan. Deze oorbellen kreeg ik in het jute zakje die onderaan de foto te zien is. Op het kaartje die ik op de foto erbij heb gelegd staat een kortingscode die speciaal is voor Premium Blenders.

Hierna ontvang ik oorbellen van het merk Perditi. Dit merk stopt bij elk product dat verkocht wordt een ‘certificate of authenticity’. Zo weet je dat elk product echt van dit merk is, elk product wordt gemaakt van echt zilver en deze soort oorbellen zijn perfect omdat deze zo minimalistisch zijn. Gewoon simpele staafjes, ideaal om te combineren met bijvoorbeeld de ringen van Nemi of met andere minimalistische oorbellen. Het certificate en de oorbellen zaten in een fluwelen zakje waar het merk Perditi ook op staat.

Hierna heb ik van hetzelfde merk als de oorbellen, Perditi, ook een ring ontvangen. Ik vind het erg leuk dat er allerlei soorten sieraden in de box te vinden zijn, ik draag alleen nooit ringen dus voor mij is de ring niets. Maar als je wel van ringen houdt is dit de perfecte minimalistische ring om te combineren met bijvoorbeeld de oorbellen van Perditi. Beide hebben ze namelijk een staafje in het sieraad zitten. Waarschijnlijk zijn deze sieraden ook voor elkaar gemaakt. Ook de ring zit samen met het ‘certificate of authenticity’ in een fluwelen zakje waar Perditi op staat. Hieronder heb ik een foto gevoegd waarbij ik de ring draag.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *