Foto op aluminium van studentendrukwerk.nl

Een foto op aluminium print wordt vaak geassocieerd met industrieel, dat was ook precies de bedoeling toen ik een foto op aluminium koos. Bij studentendrukwerk hebben ze namelijk niet alleen maar studenten gerelateerde producten zoals, het printen van een verslag of scriptie. Zo koos ik voor een mooie foto op aluminium, waar ik vandaag een artikel over heb geschreven. Benieuwd? Lees dan verder!

Studentendrukwerk.nl
De website van studentendrukwerk is vooral gericht op studenten die bijvoorbeeld hun scriptie moeten drukken voor een mooie prijs. Maar ook als niet-student print en bind je hier voor hetzelfde scherpe studententarief. Ze bieden naast het drukken van je scriptie, boek, verslag of reader ook andere drukwerken aan. Denk hierbij aan posters, multomappen, visitekaartjes, maar ook aan een foto op dibond, canvas, forex of aluminium.

Studentendrukwerk verzend zowel naar Nederland als naar België voor dezelfde verzendkosten. Bestel je een product met een orderwaarde hoger dan €30,00 zijn de verzendkosten gratis. Mocht je in Groningen wonen, is er ook nog een optie om je product daar op te halen. Zo bespaar je toch nog op de verzendkosten.

Scriptie
Veel studenten zijn nu druk bezig met hun scriptie om deze zo mooi en snel mogelijk goed af te kunnen ronden. Maar wat is er nou mooier om deze professioneel te laten drukken én te laten inbinden. Zo hoef jij je daar niet meer druk over te maken zodra je klaar bent met je scriptie.

Je kunt voor de voorkant van je scriptie kiezen voor een hardcover of softcover. Voor de bindwijzen kun je kiezen uit een spiraal (een stevige metalen spiraalbinding) of geniet (gebonden door twee stevige nietjes in de rug). Ook heb je de keuze uit diverse formaten waardoor je jouw scriptie nét dat extraatje kan geven die je graag wilt. Kies namelijk uit: A4-staand, A4-liggend, A5-staand en 170x240mm. De online besteltool schaalt je document automatisch naar het meest geschikte formaat.

Foto op aluminium
Op zoek naar een mooie, maar toch ergens ook een industriële wanddecoratie? Studentendrukwerk biedt deze optie aan voor een zeer lage prijs. Ik kreeg de mogelijkheid om een foto op aluminium te ontvangen en deze voor jullie te reviewen. Om te beginnen vond ik de service zeer goed, ik mailde studentendrukwerk dat ik mijn bestelling in mijn winkelwagentje had geplaatst en binnen een uur had ik al mijn orderbevestiging binnen. Een paar dagen later had ik mijn bestelling al ontvangen.

De foto op aluminium kwam binnen in een kartonnen doos met om de foto heen hoekjes van piepschuim om de hoeken van de foto te beschermen tijdens het verzenden. De foto zelf is precies hoe ik deze heb geüpload, er is geen kwaliteit of kleur verloren gegaan nadat ik voor deze foto had gekozen. De foto op aluminium komt met twee plak strips aan de achterzijde waar je niet extra voor hoeft te betalen, dit scheelt je zelf weer een ophang methode zoeken. Ook is de aluminiumplaat waarop de foto is gedrukt echt dun en licht van gewicht, zodat deze op elke muur stevig blijft hangen. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn product en zou ik deze site ook zeker aanraden.

Dit artikel is in samenwerking met studentendrukwerk.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.