Fotoboek van fotofabriek.nl

Ongeveer een week geleden ontving ik een mailtje van fotofabriek.nl met de vraag of ik een fotoboek wilde ontvangen en hier een artikel over wilde schrijven. Nu maak ik tijdens vakanties altijd een hoop foto’s en had ik deze foto’s van de afgelopen vakanties nog liggen en nog niets mee gedaan. Dit fotoboek van fotofabriek.nl leek me de perfecte manier om mijn vakantiefoto’s een plek te geven. Lees je mee?

Fotofabriek.nl
Op de website van fotofabriek.nl zijn allerlei diverse producten te maken, niet alleen fotoboeken. Maar ook diverse wanddecoratie, (kerst)kaarten, kalenders, agenda’s en nog veel meer. Ook kun je bij fotofabriek.nl je mooiste foto’s laten afdrukken op fotopapier, posters en/of retroprints. Ze verzenden naar heel Nederland en België, dus voor beide landen kunnen fotoboeken of andere producten gemaakt worden.

Online programma
Als je een fotoboek wilt laten maken kun je deze maken met de ‘Online Editor’ via de site zelf, dat doe je hier. Er is geen installatie voor nodig maar het programma bevind zich op het internet zelf. Ook is het aanbevolen om een account aan te maken zodat je het fotoboek kunt opslaan op elk gewenst moment om later op de dag of de week verder te gaan met het fotoboek. Zodat je het fotoboek altijd nog kunt aanpassen naar je eigen wensen en het fotoboek niet in één dag hoeft te maken omdat je anders al je wijzigingen kwijt bent.

De foto’s kun je uploaden via je apparaat waar je je fotoboek op gaat maken, via Facebook en zelfs Instagram. Er zijn ook diverse tekstmogelijkheden toe te voegen aan je fotoboek om je fotoboek nog net iets persoonlijker te maken met bijpassende teksten. Wil je je fotoboek nog net iets vrolijker maken doe je dat met de cliparts en vormen die standaard in de ‘Online Editor’ staan. Ook zijn er diverse soorten indelingen met diverse hoeveelheden foto’s, namelijk 1, 2, 4, 5, 8, 9 en 18. Maar ook kun je natuurlijk zelf de indeling maken die je wilt.

Fotoboek
Het fotoboek dat ik mocht maken is een A4 fotoboek met een hardcover en bevat 24 pagina’s. Deze pagina’s heb ik opgevuld met foto’s van mijn vakantie in Kopenhagen in 2017. De foto’s zijn erg duidelijk en helder afgedrukt en de fotokwaliteit is hetzelfde gebleven na deze in het fotoboek te hebben gevoegd en laten afdrukken. Voor de voorzijde van het fotoboek heb ik gekozen voor één foto en een tekst. Deze tekst is duidelijk en scherp op de voorzijde gedrukt en de kaft is gehard zodat deze erg mooi blijft als deze ergens wordt neergelegd of ergens tussen wordt gezet. Al met al ben ik erg tevreden over het fotoboek van Fotofabriek.nl en ik zou hier ook nog een fotoboek laten afdrukken omdat de fotokwaliteit mooi behouden wordt.

Dit artikel is in samenwerking met fotofabriek.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.