Hoesjes-outlet | Review + Win actie [GESLOTEN]

Telefoon hoesjes heb je er in verschillende soorten, zo heb je hoesjes die doorzichtig zijn waarvan je je hele mobiel nog goed kunt zien in de originele staat. Maar ook heb je hoesjes met prints en je hebt ook de hoesjes die je tegelijkertijd kunt gebruiken om je pasjes in te bewaren. Namens Hoesjes-Outlet heb ik een telefoon hoesje mogen ontvangen, ik heb gekozen voor een variant waar je ook één pasje in kunt bewaren, ideaal voor mijn ov-chipkaart. Aan het eind van de review mag ik ook nog eens €15,- shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers. Lees dus gauw verder!

Een keuze maken uit alle hoesjes die Hoesjes-Outlet heeft voor de Iphone 7 was nog geen gemakkelijke keuze. Er zijn zoveel verschillende soorten zoals ik al eerder vermelde dat dat mijn keuze wel een stuk lastiger maakte. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een hoesje met een zwart uiterlijk waar plek is voor één pasje die je er gemakkelijk in kunt opbergen. Dit pasje is ook uit het zicht en je kunt niet gemakkelijk zien dat je een hoesje om je telefoon hebt zitten die een pasje bezit aan de binnenkant ervan. Op onderstaande afbeelding heb ik mijn ov-chipkaart in het hoesje gedaan om een impressie te geven van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien als je een pasje in het hoesje stopt.

Het hoesje sluit verder prachtig aan om mijn Iphone 7 maar het hoesje maakt mijn mobiel wel een stuk dikker, dit komt natuurlijk omdat het hoesje wel plek moet hebben om een pasje in te bewaren. Verder is het hoesje gemaakt van heel stevig materiaal wat ook goed bestemd is tegen het vallen van je mobiel. De achterkant heeft ook een mooi werkje zitten in het materiaal wat het hoesje direct een luxere uitstraling geeft. Ik heb gekeken hoe gemakkelijk een pasje uit het hoesje te halen is om te kijken of dit gemakkelijk te gebruiken is voor dagelijks gebruik. Helaas moest ik wel wat meer moeite doen om het pasje eruit te halen omdat het pasje achter een randje in het hoesje blijft hangen waardoor het pasje er niet heel gemakkelijk uitschuift. Dit is misschien een kwestie van kijken hoe je dit gemakkelijk kunt doen, dat is nog even uitproberen. Wel ben ik van plan dit hoesje veel te gaan gebruiken omdat het heel handig is om een pasje in mee te nemen.

De verzending van het telefoon hoesje was erg snel, ik kreeg op donderdag ochtend de bevestiging van mijn order, in de middag kreeg ik al een verzendbewijs en de volgende dag had ik mijn hoesje al in de brievenbus liggen. Een enorm goede en snelle verzending. Het hoesje wordt verzonden in een bubbeltjes envelop waardoor je hoesje of accessoire goed wordt beschermd. Het hoesje zelf kwam in een doorzichtig plastic zakje aan waardoor het hoesje nogmaals goed wordt beschermd voor eventuele krasjes. Het hoesje kwam samen met de pakbon binnen, op de pakbon staat onder andere de informatie aan wie het hoesje is verkocht, waar het naar is verzonden en wat er natuurlijk is besteld.


Shoptegoed winnen?

Namens Hoesjes-Outlet mag ik €15,00 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers, waar je een super mooi hoesje voor jouw telefoon van kan halen. Hoesjes-Outlet heeft namelijk voor verschillende modellen Iphone, Samsung Galaxy en Huawai mooie hoesjes. Wat je hier voor moet doen lees je hieronder.

Hoe maak ik kans?
1. Like de Facebook pagina van Hoesjes-Outlet
2. Like de Facebook pagina van Louanne.nl
3. En plaats een reactie onder dit artikel welk hoesje jij zou bestellen met dit shoptegoed.

Over precies één week maak ik de winnaar bekend, dit is op 26 juli 2017. Ik zal onder de reactie van de winnaar een reactie plaatsen met het bericht dat hij/zij heeft gewonnen. Het is dan de bedoeling dat er voor 31 juli contact wordt opgenomen met mij, via info@louanne.nl om je shoptegoed te claimen. Hierna zal Hoesjes-Outlet contact met de winnaar opnemen via de mail en zo wordt het shoptegoed gegeven.

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Hoesjes-Outlet

Dit vind je misschien ook leuk...

3 comments

  1. hoi louanne, weer een leuk en duidelijk geschreven blog. ik ben gelijk naar de site gegaan en heb een leuk en handig hoesje uitgekozen, nml. Fashion Leren Bookcase Bruin iPhone 6 / 6s. Deze is erg handig omdat er ook wat pasjes in kan doen en hij dicht geklapt kan worden. Als ik dan ook nog eens het 15€ shop tegoed win, zou helemaal fantastisch zijn. 😃 succes met je blog, gr Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *