Mac Matte Lipstick ‘Whirl’

De MAC lipsticks, iedereen is er wel bekend mee. De prachtige kleuren en ook een enorm goede kwaliteit, toch leg je al snel €19,50 neer voor een lipstick. Dit vond ik het ook niet altijd waard, maar toen ik in de Douglas stond en tussen de mooie kleuren zat te kijken kwam ik Whirl tegen. Een bruin/rozige kleur, ik maakt eerst een swatch op mijn hand en daar vond ik de kleur al prachtig. Na de kleur op mijn lippen aangebracht te hebben was ik om, deze kleur zou ik mee naar huis nemen.

Wat vooral bekend is onder de MAC fanaten is het beroemde lippotlood MAC Whirl die velen al in hun bezit hebben, ik niet want ik vind €16,50 voor een lippotlood een hoop geld. MAC omschrijft de lipstick Whirl als dirty rose. Ik kan nog steeds de hint roze niet ontdekken, maar dit is denk ik ook omdat ik er niet met een beauty achtergrond naar kijk. Ik vond het gewoon een mooie kleur en vond deze lipstick het geld ook waard. Omdat dit een hele neutrale en draagbare kleur is zou deze lipstick bijna iedereen staan.

Tijdens het swatchen is de hint roze niet te zien, na het lezen dat MAC deze lipstick omschrijft als dirty rose snap ik beter wat ze bedoelen. Op de lippen is de roze ondertoon zeker zichtbaar, maar ook niet altijd. Op onderstaande afbeelding heb ik de kleur aangebracht op mijn lippen. En zelfs na veel te hebben gegeten en gedronken zit deze lipstick er nog perfect op. Zeker een aanrader dus en ook zeker het geld meer dan waar.

MAC Whirl zit in het vaste assortiment en is een onderdeel van de matte lipstick lijn van MAC. Deze lipstick kost €19,50.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.