Seaweed Deep Cleansing Facial Wash

Je gezicht reinigen leek me altijd maar een onnodige taak, totdat ik mijn huid langzaam steeds minder zuiver zag worden en ik er genoeg van had. Op youtube hoorde en zag ik allemaal goede dingen over The Body Shop en zo doende heb ik drie producten aangeschaft om mijn gezicht de nodige verzorging te geven die mijn huid nodig heeft. Vandaag laat ik zien met welk product ik mijn gezicht schoonmaak, hierna zullen nog twee producten volgen die mijn ‘routine’ compleet maken.

“Een milde, vetvrije, zeeploze, schuimende reinigingsgel die effectief en grondig reinigt en overtollig vet, dagelijkse vervuiling en make-up verwijdert. De huid voelt schoon, zacht en soepel aan, de teint is zacht en mat. Deze reinigingsgel bevat geen siliconen en geen ethanol.” – The Body Shop

img_2164

Deze Cleansing Facial Wash wordt gemaakt met ‘blaaswier zeewier’. Dit zeewier groeit in het wild in de schone wateren aan de Zuid-Westkust van Ierland. Ten minste 80% van producten van The Body Shop bevatten Community Trade-ingrediënten of accessoires. Wereldwijd geeft deze eerlijke handel de leveranciers en producenten een eerlijk en stabiel inkomen. Daarnaast draagt het bij aan sociale voorzieningen in de gemeenschappen zoals medische zorg, onderwijs en verbetering van sanitaire voorzieningen.

img_2185

Deze reinigingsgel is geschikt voor de gemengde/vette huid, The Body Shop bied ook reinigingsgels voor andere soorten huidtype’s. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om deze reiniger te gebruiken in combinatie met andere Seaweed-producten. De dop van deze reiniger is ideaal omdat deze goed sluit en met een soepele beweging open en dicht kan. Ook kan je gemakkelijk een bepaalde hoeveelheid doseren zodat je niet te veel product uit de verpakking haalt.

img_2177

Wrijf de reinigingsgel in met de vingertoppen over gezicht en hals en masseer zachtjes over de huid. Spoel hierna af met water. Verwen je gezicht nog meer door 1 à 2 keer per week je gezicht diep te reinigen. Naast deze reiniger zijn er nog meer Seaweed-producten, denk hierbij aan een masker, scrub of een toner.

img_2174

Voor het Seaweed Deep Cleansing Facial Wash betaal je voor 125 ml €14,50 bij The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.