Seaweed Ionic Clay Mask

Na het aanschaffen van een reiniger en een scrub kon een masker ook niet in mijn routine ontbreken. Zo doende kwam ook dit masker van de Seaweed lijn in mijn mandje te liggen om af te rekenen en was mijn ‘routine’ compleet. Eerder heb je al mijn mening over de reiniger en scrub kunnen lezen en vandaag is het masker van The Body Shop aan de beurt.

“Een diepreinigend masker met zeewierextracten en 3 soorten klei met een natuurlijke ionische werking, om onzuiverheden uit de poriën te ‘trekken’ en overtollig vet te absorberen. Verrijkt met mineralen om de huid te verzorgen en te revitaliseren. Dit masker bevat geen siliconen.” – The Body Shop

Ook het Seaweed Ionic Clay Mask wordt gemaakt met ‘blaaswier zeewier’. Dit zeewier groeit in het wild in de schone wateren aan de Zuid-Westkust van Ierland. Ten minste 80% van producten van The Body Shop bevatten Community Trade-ingrediënten of accessoires. Wereldwijd geeft deze eerlijke handel de leveranciers en producenten een eerlijk en stabiel inkomen. Daarnaast draagt het bij aan sociale voorzieningen in de gemeenschappen zoals medische zorg, onderwijs en verbetering van sanitaire voorzieningen.

img_2123

Dit masker is geschikt voor de gemengde/vette huid, The Body Shop bied ook maskers voor andere soorten huidtype’s. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om dit masker te gebruiken in combinatie met andere Seaweed-producten. Het is in het begin even uitproberen hoeveel inhoud je nodig hebt voor een egaal resultaat maar hier wen je aan na een aantal keer gebruiken van het masker.

img_2106

Breng een dun laagje aan op een schone, droge huid, 1 à 2 keer per week. Ik breng het masker aan met een foundation kwast van de Hema, op deze manier is het masker gelijkmatig te verdelen over de huid. Laat het maximaal 10 minuten intrekken en spoel dan af met schoon water. Naast dit masker zijn er nog meer Seaweed-producten, denk hierbij aan een reiniger en een scrub.

img_2113

Voor het Seaweed Ionic Clay Mask betaal je voor 100 ml €19,00 bij The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.