Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator

Na het diep reinigen van de huid is het tijd om de huid nog beter te verwennen met een scrub van verschillende scrub deeltjes. Vandaag laat ik zien met welk product ik mijn gezicht scrub, al eerder is de reiniger online gekomen waarmee ik mijn ‘routine’ start en hierna zal het laatste artikel volgen die mijn ‘routine’ compleet maakt.

“Deze scrub zit vol met jojoba kralen en zeewier om je gezicht optimaal te reinigen en te verhelderen. Je gezicht zal na het gebruiken van deze scrub super zacht aanvoelen en prachtig schoon met dagelijks gebruik ervan. ” – The Body Shop

Naast de Cleansing Facial Wash wordt ook de Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator gemaakt met ‘blaaswier zeewier’. Dit zeewier groeit in het wild in de schone wateren aan de Zuid-Westkust van Ierland. Ten minste 80% van producten van The Body Shop bevatten Community Trade-ingrediënten of accessoires. Wereldwijd geeft deze eerlijke handel de leveranciers en producenten een eerlijk en stabiel inkomen. Daarnaast draagt het bij aan sociale voorzieningen in de gemeenschappen zoals medische zorg, onderwijs en verbetering van sanitaire voorzieningen.

img_2133

De Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator is op gelbasis en je ziet de verschillende scrub deeltjes goed zitten. De scrubdeeltjes zijn fijngemalen olijfpit, geharde jojoba-olie en luffa korrels. Deze scrub is vooral geschikt voor de gemengde/vette huid. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om deze scrub te gebruiken in combinatie met andere Seaweed-producten.

img_2146

Wrijf de scrub in met de vingertoppen over gezicht en hals en masseer zachtjes over de huid. Spoel hierna af met water. Verwen je gezicht nog meer door 1 à 2 keer per week je gezicht diep te reinigen. Naast deze scrub zijn er nog meer Seaweed-producten, denk hierbij aan een reiniger een een masker.

img_2128

Voor de Seaweed Pore-Cleansing Exfoliator betaal je voor 100 ml €12,50 bij The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.